Televiziune

Juramantul: The Oath – serial in premiera la AXN Romania

Juramantul (The Oath), un nou serial de actiune, din 3 august la AXN

 AXN aduce un nou serial de actiune in ultima luna de vara – Juramantul (The Oath). Primul sezon are premiera din 3 august, cate trei episoade in fiecare luni seara, de la ora 21.00, fiind urmat de cel de-al doilea din 24 august.

Bazat pe o poveste reala, “Juramantul” este un serial tip drama de actiune creat de Joe Halpin (Chicago P.D., Hawaii Five-0), cu Anne Clements (StartUP) si Curtis “50 Cent” Jackson producatori executivi.

Noua productie exploreaza lumea bandelor din cadrul politiei din Los Angeles, cei care se presupune ca au facut un juramant de a proteja cetatenii. In acelasi timp, prezinta intr-o alta lumina gruparile secrete si corupte in care e aproape imposibil sa intri – doar cativa reusesc – dar odata intrati, membrii vor face tot ceea ce este necesar pentru a se apara de dusmanii din exterior si chiar din randurile lor.
In primul sezon ii vom cunoaste pe “Corbi” (The Ravens) si incercarea lor de a se elibera de datoria pe care o au fata de un cartel de droguri. Semnificatia familiei si rascumpararea greselilor din trecut sunt printre temele abordate in sezonul doi, care gaseste personajele pe un nou drum – cel al luptei cu proprii demoni. Cu totii vor avea o ultima sansa sa reia controlul proprilor vieti in timp ce trebuie sa ii protejeze pe cei dragi.

Din distributie fac parte:

  • Sean Bean (Game of thrones, Lord of the rings)
  • Ryan Kwanten (True Blood)
  • Katrina Law (Arrow)
  • Cory Hardrict (S.W.A.T)
  • Christina Milian (Falling Inn Love)
  • Arlen Escarpeta (Whitney) 

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.