Stiri, Televiziune

Diva Romania: 9 filme de dragoste in premiera in august

Diva: duminica de la 16:00 continua premierele cu filme romantice de vara

Iata care sunt filmele de dragoste pe care le poti urmari luna aceasta pe postul Diva

  • O idila estivala (A Summer Romance, 2019); 2 august, ora 16:00

Filmul aduce povestea lui Richard Belmont (Ryan Paevey), care zboara in Montana pentru a cumpara o ferma aflata in insolventa, de la o tanara singura. Ferma din Montana este mostenirea Samanthei Walker (Erin Krakow), care nu intentioneaza sa renunte usor la ea. Pe masura ce incepe sa negocieze pentru teren, Richard realizeaza ca este posibil ca oferta sa includa si inima proprietarei.

  •  Idila in paradis (Retreat to Paradise, 2020); 9 august, ora 16:00

Ellie (Melanie Stone) are grija de Jordan (Casey Elliott), care este ranit la umar. Problema este ca atitudinea lui morocanoasa o determina pe Ellie sa-si doreasca sa plece cat mai departe de el si sa-l lase singur. Dar, pe masura ce ajung sa se cunoasca, Jordan incepe sa vada ca Ellie este tot ceea ce el isi doreste de la viata si poate doar sa spere ca si ea simte la fel.

  • Dragoste la Daisy Hills (Love at Daisy Hills, 2020); 16 august, ora 16:00

programat pe 16 august, o intalnim pe Jo (Cindy Busby), care afla ca magazinul familiei nu mai are profit si ca fostul sau iubit, Blake, este solicitat de tatal ei ca sa ii ajute sa repuna afacerea pe picioare. Blake (Marshall Williams) nu ezita sa paraseasca New Yorkul, unde are o cariera de succes, pentru a se intoarce in micul oras natal. Chiar daca planurile lor pentru salvarea magazinului sunt complet diferite, sentimentele par sa se armonizeze foarte usor.

  • Cabana iubirii (Love at Look Lodge, 2020); 23 august, ora 16:00

Aici il cunoaste pe Noah Moore (Jonathan Keltz), un personaj dependent de munca, ce are parte de o vacanta de o saptamana la o cabana alaturi de sora lui si viitorul sau cumnat. Lily (Clark Backo) este organizatoarea de evenimente a locului si pregateste o serie de activitati in speranta ca cei doi frati vor ajunge sa se reconecteze. Curand, Noah ajunge la concluzia ca Lily ar putea foarte bine sa ii organizeze nu doar vacata, ci si viata.

  • Pe gustul mey (Just My Type, 2020); 30 august, ora 16:00

Filmul incheie seria de filme romantice de vara pe 30 august. Vanessa Sills (Bethany Joy Lenz) este un jurnalist ce primeste sansa sa discute cu Martin Clayborne (Brett Dalton), un autor extrem de apreciat. Chiar daca intalnirea nu incepe cu dreptul, Vanessa reuseste sa vada dincolo de aparente si descopera ca vrea mai mult decat un simplu interviu.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail