Lansari filme, Stiri

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017): premiera pe marile ecrane din 29 decembrie

JUMANJI: AVENTURA IN JUNGLA: sequel pentru filmul din 1995

In noul film Jumanji: Aventura in jungla, jocul se schimba intrucat patru prieteni extrem de diferiti sunt de data aceasta absorbiti in lumea jocului Jumanji. Atunci cand descopera pe o veche consola video un joc pe care nu-l mai incercasera, cei patru se hotarasc sa joace si sunt imediat absorbiti in decorul de jungla al jocului si in avatarurile pe care si le alege fiecare si care sunt interpretate de Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart si Karen Gillan.

Astfel descopera ca nu sunt ei cei care joaca jocul, ci Jumanji ii joaca pe ei. Ei sunt nevoiti sa intre in cea mai periculoasa aventura a vietii lor, pentru ca altfel, risca sa ramana blocati pentru totdeauna in jocul Jumanji!

In film, patru adolescenti – Spencer, Bethany, Fridge si Martha – care nu seamana de loc intre ei, sunt absorbiti in mod misterios in lumea jocului Jumanji. Foarte curand, ei isi dau seama ca va trebui sa colaboreze, daca vor sa supravietuiasca. Intrupati in personaje ale jocului, fiecare dintre ei are anumite abilitati pe care ceilalti nu le au – dar toti (ma rog, majoritatea) sunt impiedicati de slabiciuni care vor constitui obstacole in calea lor.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.