Festivaluri de film, Stiri

„Hotel Transilvania 2” deschide noua editie Dracula Film Festival

Filmul care va deschide cea de-a treia editie este animatia lui Genndy Tartakovsky, „Hotel Transilvania 2”, care va rula in avanpremira nationala, miercuri 7 octombrie la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov.

Cea de-a treia editie a DRACULA FILM FESTIVAL va avea loc in perioada 7 – 11 octombrie la Teatrul Sica Alexandrescu, Cinema One, Cinemateca Patria si Centrul Cultural Reduta din Brasov.

DFF2015In Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat putin in ultima vreme: politica stricta a lui Dracula care accepta doar monstri in hotel s-a mai relaxat, iar hotelul isi deschide portile si oamenilor. Dar in spatele cavourilor inchise, Dracula este nelinistit deoarece adorabilul sau nepot, jumatate vampir, jumatate om, Dennis, nu da semne ca ar fi si vampir. Asa ca, in timp ce Mavis isi viziteaza socrii umani (si are si ea parte de un soc cultural), bunicul vampir Dracula isi cheama prietenii Frank, Murray, Wayne si Griffin pentru a-l supune pe Dennis unor antrenamente speciale. Insa nimeni nu stie ca tatal lui Drac, foarte batranul si morocanosul Vlad e pe cale sa faca o vizita familiei. Cand Vlad afla ca stranepotul sau nu este de sange pur si ca oamenii pot sa stea acum la Hotel Transylvania, lucrurile o iau un pic razna.

Pe coloana sonora a filmului veti recunoaste vocile lui Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steve Buscemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) si Mel Brooks (Vlad). Adam Sandler, Allen Covert si Ben Waisbren sunt producatori executivi, iar Robert Smigel semneaza scenariul.

„Hotel Transilvania 2” va fi proiectat miercuri 7 octombrie la Teatrul Sica Alexandrescu, fiind difuzat in varianta 2D si subtitrat in limba romana.

Cea de-a treia editie a Dracula Film Festival va avea loc intre 7 si 11 octombrie, in Brasov, la Teatrul Sica Alexandrescu, Cinena One, Cinemateca Patria si Centrul Cultural Reduta.

Dracula Film Festival este un festival competitional – in cadrul caruia vor fi proiectate filme horror, SF, supranaturale, thriller sau fantasy – si are 3 sectiuni: competitie lungmetraj international, competitie scurtmetraj international si competitie scurtmetraj romanesc (DFF este singurul festival din Romania de acest gen care are o competitie de scurtmetraj).

Dracula Film Festival are loc anual in luna octombrie in Brasov, este organizat de Asociatia Culturala Fanzin si prezentat de Viasat History.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail