Lansari filme, Stiri

Hitman’s Bodyguard: premiera pe marile ecrane din 1 septembrie

Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson sunt rivali si parteneri in comedia sezonului, ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care”, din 1 septembrie la cinema

Un cuplu neasteptat, o asociere exploziva de talent si chimie, Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson fac echipa pe marile ecrane din 1 septembrie in comedia care a cucerit box office-ul american si a fost considerata drept una dintre cele mai placute surprize ale sezonului, ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care”.

Distributia filmului este una exceptionala si gratie actorilor Salma Hayek si Gary Oldman, doua veritabile simboluri ale Hollywood-ului, care alaturi de Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson, de o poveste care abunda in scene de actiune si cele mai amuzante schimburi de replici, formeaza atuurile care promit sa pozitioneze ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care” in liga experientelor cinematografice de neratat.

Sinopsis Hitman’s Bodyguard

Este prima data cand meseria devine un cosmar pentru cel mai bun agent de protectie din lume (Ryan Reynolds), atunci cand primeste misiunea de a-l apara pe inamicul sau nr. 1, un notoriu asasin platit (Samuel L. Jackson). Neobositul bodyguard si explozivul criminal au fost rivali toata viata, insa acum trebuie sa reziste impreuna 24 de ore si sa invete sa colaboreze. Hilara aventura ii poarta din Anglia la Haga, unde trec prin urmariri explozive, evadari cu vaporul si o confruntare sangeroasa cu un dictator nemilos (Gary Oldman). Salma Hayek intregeste distributia in rolul letalei sotii a lui Jackson.

O comedie distribuita de Vertical Entertainment, „Hitman’s Bodyguard: Care pe care” vine in premiera in cinematografele din tara pe 1 septembrie.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail