Stiri, Televiziune

Filmul de marti la FIlm Cafe

In fiecare marti din septembrie la Film Cafe: film cu arte martiale

  • De la ora 19:35, pe 5 septembrie, Nasul din Canton” spune povestea lui Cheng Wah Kuo (Jackie Chan)care este prins in conflictul a doua clanuri de mafioti. Ajuns seful uneia dintre ele, Jackie schimba modul lor de a face bani si de a-si desfasura activitatea. Cand afla ca femeia de la care cumpara trandafiri are probleme cu banii si nu are posibilitatea sa-i organizeze nunta fiicei sale, se hotaraste sa o ajute.
  • De la ora 22:00, urmeaza un alt film cu Jackie Chan in rolul principal, „Armura Divina”. Dupa ce fosta sa iubita este rapita, Jackie si Alan pornesc in cautarea unor antichitati foarte valoroase pentru calugarii unei secte ciudate care cerusera aceasta rascumparare. O parte din obiecte le este pusa la dispozitie de un colectionar bogat, care insa le cere sa ii aduca inapoi nu numai o parte ci intreaga colectie si le-o incredinteaza pe fiica sa, May, care doreste sa ii insoteasca in aceasta aventura.
  • De la ora 23:43, Bruce Lee intra in actiune in filmul „Pumn de Fier”. In timp ce cetatenii din Shanghai tremura de teama ocupatiei japoneze, Chen Jun se inscrie la cursurile Academiei de Arte Martiale Jin Wu, sperand sa-si imbunatateasca abilitatile de luptator si sa dea lovitura de gratie tiraniei, organizand rezistenta subterana. Cand maestrul lui Chen (Eddy Ko) este ucis de liderii japonezi, Chen este orbit de furie si dornic sa se razbune.
  • Pamant si apa” este filmul in care Jackie Chan este si actor si regizor. In secolul 19, in orasul Hong Kong britanicii dominau uscatul, dar piratii dominau apele. Paza de coasta primeste bani pentru lupta impotriva piratilor, dar si piratii la randul lor, au mituit oameni din guvern pentru a dejuca incercarile pazei de coasta de a-i elimina; in 12 septembrie de la ora 20:00.

  • In aceeasi zi, de la ora 22:00, Jackie Chan joaca rolul unui agent cu experienta folosit in misiunile sub acoperire periculoase. Insa el acum are o misiune speciala. Guvernul il insarcineaza sa gaseasca o mare cantitate de aur despre care sunt informatii ca ar fi fost lasata de nazisti in nordul Africii, cu 40 de ani in urma. Dar Jackie descopera ca nu e singurul in cautarea comorii: in cursa apar o multime de indivizi dubiosi, iar acestia sunt in stare sa ucida pentru a-si atinge scopul. Nu ratati „Armura Divina 2”
  • In 19 septembrie, Jackie Chan revine in a doua parte a filmului „Pamant si apa: coruptie in suburbii”, de la ora 20:00. Dragon Ma s-a intors dupa ce a scapat marile de groaznicul pirat Lo. Inapoi pe uscat, acesta are o noua misiune: sa curete o suburbie de coruptie si crima. El este prins in mrejele unor patrioti chinezi ce incearca sa castige simpatie si sustinere pentru cauza lor. Guvernul chinez este pe urma revolutionarilor si oricine s-ar afla in calea lui este in pericol.
  • Incepand cu ora 22:00, Bruce Lee alaturi de Chuck Norris prezinta „Drumul Dragonului”, film in regia lui Bruce Lee. Tang Lung (Bruce Lee) soseste in Italia, pentru a-si ajuta varul sa puna pe picioare un restaurant. Ei sunt presati sa isi vanda proprietatea, iar sindicatul care doreste sa faca achizitia apeleaza la orice mijloc pentru a-si atinge scopul. 
  • Pe 26 septembrie, de la ora 20:00, „S-a nascut o legenda: Ip Man”, prezinta impotrivirea lui Ip Man in fata strainilor invadatori si relatiile sale romantice in timp ce este ucenicul celor trei maestri Wing Chun.

  • Apoi de la ora 22:00, revine pe micul ecran Bruce Lee, in filmul „Bruce Lee:Legenda”, omagiul oficial adus de compania de productie cinematografica Golden Harvest, maestrului filmelor de arte martiale, Bruce Lee.
Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.