Stiri, Televiziune

Hayu, noul serviciu de streaming VOD pentru emisiuni tip reality-show – recomandari mai

Disponibile în serviciul de streaming Hayu din 8 mai

Din data de 8 mai, Hayu sărbătorește cultura contemporană, în The Real Housewives of Atlanta și noul reality show Summer House: Martha’s Vineyard

The Real Housewives of Atlanta revine cu sezonul 15 în care apar soțiile Kandi Burruss, Kenya Moore, Shereé Whitfield, Drew Sidora, Marlo Hampton și Sanya Richards-Ross. Prietenele lor, Monyetta Shaw-Carter și Courtney Rhodes, apar și ele în emisiune.

Hayu călătorește în nordul Statelor Unite și intră într-o enclavă exclusivistă, în Summer House: Martha’s Vineyard, în care apar Nicholas „Nick” Arrington, Jasmine Ellis Cooper, Silas Cooper, Jordan Emanuel, Bria Fleming, Shanice Henderson, Amir Lancaster, Jason Lyke, Preston Mitchum, Summer Marie Thomas și Alex Tyree.

De peste 100 de ani, turiștii de culoare s-au adunat la Martha’s Vineyard, o insulă la sud de Cape Cod (Massachusetts), care a fost una dintre primele destinații de la malul mării unde afro-americanii puteau să meargă în vacanță și să cumpere proprietăți. Cunoscută pentru frumusețea sa naturală, cu plaje curate, bărci romantice cu pânze, căsuțe colorate care par făcute din turtă dulce și o identitate culturală solidă, acest sanctuar estival a devenit locul de evadare preferat al celor bogați, celebri și conectați politic. Summer House: Martha’s Vineyard urmărește un grup de 12 prieteni care se bucură de o escapadă pe această insulă. Înconjurați de petreceri pe plajă, cine decadente și iubiri de-o vară, acești tineri profesioniști și antreprenori de culoare sunt gata de distracție și de dramatism.

În Summer House: Martha’s Vineyard prietenii care se cunosc de ani de zile abia așteaptă să-și facă de cap în această vară, răsfățându-se pe această insulă cu experiențe culturale și activități exclusiviste, în timp ce învață să-și depășească obstacolele personale.

Cu toate aceste prietenii puse sub semnul întrebării, acuzații care provoacă mult tam-tam și anunțuri șocante despre divorțuri, vor reuși oare aceste femei să aibă parte și de vibrații pozitive?

≈ Summer House: Martha’s Vineyard – fă cunoștință cu toate persoanele din casă

 • După recenta lor nuntă lor din vară, Jasmine (din New York) și Silas Cooper (din New York) au invitat un grup de prieteni – unii vechi și alții noi – să plece în vacanță cu ei la Martha’s Vineyard și acum încearcă să-și dea seama cum să trăiască împreună într-o casă plină de profesioniști urbani extrem de atrăgători și de succes.
 • Amir Lancaster (din Austin) – care e nou-venit la Martha’s Vineyard și vrea să învețe mai multe despre istoria afro-americană și să se conecteze cu propriile rădăcini – se îndrăgostește serios de o persoană din casă.
 • Jordan Emanuel (din New York) este prietenă cu Jasmine de când erau amândouă Playboy Bunnies și îi place să se distreze cu ea și acum – dar distracția asta e un pic cam intensă din punctul de vedere al lui Silas.
 • Preston Mitchum (din Washington, DC), un activist de culoare queer căruia îi place să-și dea cu părerea despre o mulțime de lucruri, abia așteaptă să petreacă mai mult timp cu Silas (colegul lui de fraternitate) și cu restul grupului.
 • Fashionista Bria Fleming (din Germania) are o nouă relație, în ciuda faptului că este înconjurată de bărbați eligibili, dar aduce în casă un oaspete neașteptat, iar prieteniile de la fața locului sunt serios puse sub semnul întrebării.
 • Alex Tyree (din New York), care nu bea niciodată și încearcă să-și convingă prietenii să facă același lucru, jonglează cu avansurile unui coleg din casă.
 • Petrecăreața Shanice Henderson (din Phoenix) este gata să se distreze vara asta, dar când află că cineva din casă răspândește zvonuri legate de trecutul ei, situația ia o întorsătură neașteptată.
 • Jason Lyke (din New York) este consilierul grupului, dar se regăsește des în centrul tuturor dramelor din casă.
 • Summer Marie Thomas (din Los Angeles) descoperă acum Martha’s Vineyard și are de gând să se distreze de minune în timp ce flirtează intens.
 • Nicholas „Nick” Arrington (din New York), un savant autoproclamat, care are câte o altă ținută pentru fiecare ieșire în oraș, concurează cu Amir pentru afecțiunea unui coleg din casă.
 • Mariah Torres a cunoscut-o pe Jasmine la facultate și e apropiată și de alți câțiva membri ai grupului. Abia așteaptă să petreacă vara alături de prietenii ei, dar situația se încinge în casă, după o ceartă care scapă de sub control.

Urmărește The Real Housewives of Atlanta și noua emisiune Summer House: Martha’s Vineyard pe Hayu, de pe 8 mai, aceeași zi în care programele apar și în SUA.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail