Stiri, Televiziune

‘Hap and Leonard’ – din ianuarie 2017 la AMC

AMC a anuntat ca noul sau serial dramatic, „Hap and Leonard” va avea premiera exclusiva pe 2 ianuarie de la ora 22:00.

Noul serial cu sase episoade ii are rolurile principale pe James Purefoy („The Following”), Michael Kenneth Williams („Boardwalk Empire”) si Christina Hendricks („Mad Men”). Thrillerul cu umor negru ce cuprinde sase episoade de cate o ora, are la baza cunoscutele romane ale lui Joe R. Lansdale.

„Hap and Leonard” este o poveste „swamp-noir” despre doi prieteni, o femeie fatala, o echipa de revolutionari terminati, o pereche de psihopati ucigasi, o prada pierduta si tot tam-tam-ul care vine odata cu toate acestea. Hap Collins este un fost activist din anii ’60 care a facut inchisoare pentru ca a refuzat sa fie inrolat sa lupte in razboiul din Vietnam. Acum ajuns pe la patruzeci de ani si fara noroc, Hap este usor ademenit in a o ajuta pe fosta lui sotie Trudy, fata de care inca mai are sentimente, cand aceasta vine cu visuri si promisiuni despre gasirea unei comori pierdute. Leonard Pine este un barbat de culoare, homosexual declarat, veterinar in Razboiul din Vietnam cu un temperament foarte agresiv. Ignorat de familia sa cand a fost copil, iar acum dat afara de la locul de munca, Leonard se alatura fericit prietenului sau cel mai bun in cautarea comorii care le va schimba viata.

Christina Hendricks as Trudy - Hap and Leonard _ Season 1, Gallery - Photo Credit: James Minchin/SundanceTV

Plasat in anii 1980, povestea este despre o schema aparenta de imbogatire rapida care curand se transforma intr-un haos nenorocit cand ultimul fost sot al lui Trudy este eliberat din inchisoare si porneste el insusi in cautarea comorii. Plin de personaje excentrice, „Hap and Leonard” este o calatorie foarte interesanta cu o intorsatura unica pe stilul country. Serialul ii are in rolurile principale pe James Purefoy (“Rome,” “The Following”) in rolul lui Hap, Michael Kenneth Williams (“The Wire,” “Boardwalk Empire”) in rolul lui Leonard si Christina Hendricks (“Mad Men”) in rolul lui Trudy.

Produs de catre Studiourile AMC, serialul a fost dezvoltat de regizorul / scenaristul Jim Mickle (Cold in July, We Are What We Are si Stakeland) si de scenaristul Nick Damici (Cold in July, We Are What We Are si Stakeland). Proiectul este produs exclusiv de Jim Mickle, Nick Damici, Jeremy Platt si Nick Shumaker, impreuna cu producatorii executivi adjuncti Joe Lansdale, Linda Moran si Lowell Northrop. Acest proiect marcheaza a doua colaborare majora a lui Mickle si Damici cu Lansdale, cei doi colaborand in trecut cu Lansdale la adaptarea romanului sau Cold in July, care a fost selectat sa aiba premiera la Festivalul de Film Sundance in 2014. Din distributia serialului Hap and Leonard mai fac parte actorii Jimmi Simpson (“House of Cards”), Bill Sage (American Psycho), Pollyanna McIntosh, Neil Sandilands si Jeff Pope.

James Purefoy as Hap Collins and Michael Kenneth Williams as Leonard Pine- Hap and Leonard _ Season 1, Gallery - Photo Credit: James Minchin/SundanceTV

Scriitorul Joe R. Lansdale a publicat prima sa carte din seria de romane cu personajele Hap si Leonard in anul 1990. Deseori intunecate, uneori ironice, romanele urmaresc duo-ul dur, glumet care este prins intr-o serie de aventuri neasteptate si cateodata periculoase in partea de est a Texasului anilor 1980.

Seria de romane incepe cu Savage Season (1990), urmata de Mucho Mojo (1994), The Two-Bear Mambo (1995), Bad Chili(1997), Rumble Tumble (1998), Captains Outrageous (2001), Vanilla Ride (2009), Devil Red (2011) and Honky Tonk Samurai (2016). Lansdale scrie acum al 10-lea roman din aceasta serie.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.