Stiri, Televiziune

Gary Sinise – il urmaresti la AXN in „Minti Criminale: Dincolo de hotare”

Peste 68 de milioane de americani calatoresc in afara granitelor in fiecare an. Nu toti se intorc. Pentru a gasi solutiile, raspunsurile la intrebari, vinovatii si uneori chiar victimele, divizia internationala a FBI-ului intra in scena. Echipa de cinci agenti exceptionali este condusa de Jack Garrett, un veteran al muncii de teren.

Personajul carismatic Jack Garrett este interpretat de Gary Sinise, popular din rolul lui Mac Taylor – CSI:NY. Gary Sinise, un actor talentat, isi foloseste faima pentru a strange fonduri destinate veteranilor de razboi. Afla si alte lucruri interesante despre el:

  • Gary Sinise canta la chitara bas in trupa formata de el – Lt. Dan Band, o formatie de cover-uri cu care a fost in peste 50 de turnee si peste 150 de concerte destinate trupelor militare si familiilor acestora, in S.U.A., Belgia, Japonia, Olanda, Afghanistan sau Irak. Numele trupei este inspirat din personajul Lt. Dan, pe care Sinise l-a interpretat in filmul Forrest Gump.
  • Sinise a colaborat cu actorul Tom Hanks de trei ori, in: Forrest Gump, Apollo 13 si The Green Mile. Cea mai recenta intalnire publica a celor doi a fost cu ocazia evenimentului Hollywood Salutes Heroes, organizat de fundatia lui Gary Sinise, cu scopul de a multumi soldatilor americani.
  • Actorul, regizorul si muzicianul este bun prieten cu Joe Montegana (David Rossi in Minti criminale). Cu toate acestea, prima data cand au colaborat profesional a fost in ultimul sezon din Minti criminale.
  • Presedintele George W. Bush i-a acordat, in 2008, o medalie de onoare pentru sprijinul oferit trupelor militare americane si veteranilor de razboi, precum si pentru munca umanitara in folosul copiilor irakieni.
  • Cel mai cunoscut personaj intepretat de Gary Sinise – Mac Taylor – apare in trei productii diferite: CSI: Crime Scene Investigation (2000), CSI: Miami (2002) si CSI: NY (2004).

Reintalneste-l pe Gary Sinise diseara, pe AXN, de la 21:00, in productia Minti criminale: Dincolo de hotare.

Gary Sinise stars in "Criminal Minds: Beyond Borders," premiering Wednesday on CBS.

Gary Sinise stars in „Criminal Minds: Beyond Borders,” premiering Wednesday on CBS.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.