Noutati din lumea filmului, Stiri

Gardienii Galaxiei Vol. 2: la ce sa te astepti

Cum salvezi galaxia de doua ori? Afla din „Gardienii Galaxiei Vol. 2”

Fascinanta poveste a eroilor improbabili care salveaza Universul revine pe marile ecrane odata cu „Gardienii Galaxiei Vol. 2”. Cea mai recenta productie a studiourilor Marvel il aduce din nou impreuna pe Peter Quill (Star-Lord) de gasca sa de personaje excentrice, alaturi de care protejeaza Universul. Ei actioneaza asemeni unor mercenari, profitand de popularitatea si faima pe care au castigat-o dupa ce au salvat planeta Xandar.

A doua parte continua primul film „Gardienii Galaxiei”, apreciat de public pentru originalitatea si creativitatea sa unica, precum si pentru simpaticele personaje intergalactice. Filmul „Gardienii Galaxiei Vol. 2” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 5 mai 2017.

Acesta este disponibil in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

Guardians of the Galaxy – noi aventuri

Avand pe fundal melodiile de pe „Awesome Mixtape #2”, „Gardienii Galaxiei Vol. 2” urmareste parcursul echipei in lupta lor pentru a-si pastra noua familie unita si pentru a deslusi misterul familiei lui Peter Quill. Dusmanii vechi devin noii aliati, iar personajele preferate din benzile desenate clasice vor veni in ajutorul eroilor nostri, extinzand Universul Marvel.

De la benzile desenate la un hit de box office cinematografic

Create de Arnold Drake si Gene Nolan, benzile desenate „Gardienii Galaxiei” au aparut in 1969. In procesul de expansiune a Universului Cinematografic Marvel, „Gardienii Galaxiei” a fost prima franciza adaugata pe langa productiile cu personajele deja cunoscute. Filmul a adus, de asemenea, o schimbare majora de ton si de stil, fiind complet diferit de alte francize, si devenind in scurt timp un succes de box-office in intreaga lume.

In noul film, actorii se intorc in pielea personajelor unice, colorate si usor disfunctionale, venind cu o noua dinamica. Primul film a fost despre cum Gardienii au devenit o familie, iar in Vol. 2 se pune accentul pe relatiile personajelor in interiorul acestei familii.

„Gardienii Galaxiei Vol. 2” este scris si regizat de James Gunn („Gardienii Galaxiei”, „Dawn of the Dead”) si produs de Kevin Feige.

In rolurile principale apar Chris Pratt („Jurassic World”) in rolul lui Peter Quill, Zoe Saldana („Star Trek Beyond”) in rolul Gamorei, iar Dave Bautista este Drax. Vin Diesel ii da glas micutului Groot, iar Bradley Cooper este vocea lui Rocket. Michael Rooker („The Walking Dead”) este Yandu, iar Karen Gillian („The Big Short”) este Nebula.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail