Stiri, Televiziune

4 Blocks – un nou serial original TNT

TNT va lansa „4 Blocks”, un nou serial original
Miniseria va avea sase episoade a cate 45 de minute

TNT va lansa pe 8 mai serialul dramatic german, „4 Blocks”, o productie TNT Serie, cu Frederick Lau, Kida Khodr Ramadan,Veysel Gelin si Almila Bagriacik in rolurile principale.

Filmarile serialului au avut loc in Germania, in vara anului trecut si au durat 50 de zile. „4 Blocks” este produs de TNT Serie si Wiedemann & Berg Television, in regia lui Marvin Kren, scris de Hanno Hackfort, Bob Konrad si Richard Kropf.

4 Blocks – povestea serialului

Serialul spune o poveste despre prietenie si familie, despre tradare si vinovatie din sanul unui clan arab care traieste in Neukolln, un cartier marginas al Berlinului. Personajul principal este Ali „Toni“ Hamady (Kida Khodr Ramadan). Acesta, impreuna cu sotia sa, Kalila (Maryam Zaree), vrea sa plece din cartier, parasind astfel si o afacere de droguri profitabila. Cu toate acestea, atunci cand cumnatul sau, Latif (Massiv), este arestat intr-un raid, el este fortat sa isi protejeze familia. Astfel, refuza sa cedeze controlul fratelui sau imprevizibil, Abbas (Veysel Gelin), care planuia sa devina urmatorul lider de clan. Revenirea lui Vince (Frederick Lau), un vechi prieten in care simte ca poate avea incredere, aduce inapoi speranta unui viitor in limitele legii. Dar se pare ca nu exista nicio scapare din spirala descendenta a criminalitatii.

Filmat la Berlin, cu o distributie formata din actori deja consacrati, dar si cu nou-veniti, „4 Blocks” este primul serial german spus din perspectiva unei bande arabe. Este o poveste bruta si autentica, un portret meticulos cercetat, dar fictiv al cartierului berlinez, a crimei organizate care alimenteaza acest oras hedonist, un magnet pentru nonconformisti si turisti.

Lansarea „4 Blocks” pe 8 mai, serialul putand fi urmarit in fiecare luni, de la 22:55 la TNT

Vizionare teaser trailer:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.