Stiri, Televiziune

Focus Sat: oferte promotionale in noiembrie si gratuitati

Focus Sat, furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit și online, parte din familia M7 Canal+ Group, anunță din 1 noiembrie 2021 noi oferte promoționale pentru pachetele TV online și TV satelit.

În plus, Focus Sat pune gratuit la dispoziția clienților fideli canale premium de filme.

În ultima lună de toamnă, înarmați cu umbrele și plecați în căutare de servicii premium, viitorii clienți Focus Sat sunt întâmpinați cu vești minunate în rețeaua de dealeri autorizați. Vor găsi o nouă ofertă TV satelit cu abonament, cu o reducere de 50%, pentru 6 luni, la toate pachetele TV Access, echipament de recepție pentru 1 sau 2 televizoare în custodie gratuit, dar și instalare gratuită. Chiar și clienții care optează pentru serviciile tv fără abonament vor avea parte de atenție pentru că și pe ei îi așteaptă o nouă ofertă exclusivă la dealerii autorizați: preț promoțional combo echipament de recepție și pachet TV satelit începând de la 99 lei (TVA inclus).

Pentru cei care preferă să urmărească producțiile preferate de oriunde și oricând, noua ofertă TV online asigură mobilitate deplină și include 7 zile de vizionare gratuită plus 30% reducere în prima lună la pachetele Play TV și  Play TV Extra.

Toți clienții Focus Sat care au abonament activ la pachetul TV satelit (bază) Acces sau la pachetul TV online (bază) Play TV, se pot aștepta la o inundație de conținut pentru că, în perioada 1-30 noiembrie, au vizionare liberă a canalului de seriale Timeless Dizi Channel, precum și a canalelor de filme premium FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Stars, FilmBox Family, Docubox și Fightbox. Astfel, timp de 1 lună, publicul se va putea delecta cu o selecție dintre cele mai bune seriale turcești de la Timeless Dizi Channel, iar pentru pasionații de filme bune suita de canale FilmBox aduce un conținut de calitate care poate satisface cele mai sofisticate gusturi.

“În contextul actual, prin reducerile oferite și accesul gratuit la conținut tv de calitate, ne-am propus să aducem o doză de optimism în casele românilor în speranța că vom traversa cu toții cât mai bine această perioadă. Astfel, în luna noiembrie, am făcut serviciile noastre tv și mai accesibile și am decis să oferim gratuit canale cu filme și seriale pe alese. Conform unui studiu de piață pe care l-am realizat la începutul acestui an împreună cu agenția IZI data, 71% dintr-un eșantion reprezentativ la nivel național a declarat că preferă să urmărească filme și seriale la TV. Fie că ne adresăm celor care folosesc televiziunea pentru a evada din cotidian, celor care au obiceiul de a petrece serile împreună cu familia în fața televizorului sau utilizatorilor moderni care urmăresc conținut TV direct de pe dispozitive smart, în luna noiembrie fiecare are ceva de urmărit la Focus Sat.”, a declarat Florina Pascu, Senior Marketing Manager, Eviso Marketing Advisory România S.R.L.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.