Lansari filme, Stiri

Filmul Octav are premiera pe mariele ecrane din 6 octombrie

Filmul „Octav” al regizorului Serge Ioan Celebidachi va rula in cinematografe incepand cu 6 octombrie 2017

Dincolo de o distribuție de exceptie, cu Marcel Iures in rol principal, acompaniat de actori precum Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar si multi altii, filmul „Octav” reprezinta o declaratie de celebrare a vietii si ofera o serie de imagini calde si poetice despre Romania.

Nostalgia personajului principal este construita din perspectiva onestei cautari de sine, care ofera cheia deslusirii unor sensuri profunde ale existentei. Constructia regizorala a filmului incearca pe cat posibil sa multumeasca un vechi crez al regizorului Celebidachi, si anume acela de a cauta la infinit natura umana cu valentele si nuantele ei.

”<Octav> ne poate ajuta sa ne reamintim cine suntem cu adevarat si sa ne facem curaj sa ne exploram trecutul, iar pentru cei mai norocosi dintre noi este o reafirmare a generozitatii infinite a vietii”, declara regizorul Serge Ioan Celebidachi.

Teaserul filmului Octav:

https://youtu.be/33ERKW3Ot4Y

Lung-metrajul „Octav” este o coproductie Romania — Marea Britanie, realizata cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, iar producator este Adela Vrinceanu Celebidachi.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *