Lansari filme, Stiri

Filmul „Gemini Man” aduce formatul 3D+ HFR

Premiera filmului SF „Gemini Man”, regizat de Ang Lee, marcheaza un eveniment absolut pentru piata cinematografelor din Romania – prima proiectie in format revolutionar 3D+ HFR (3D+ High Frame Rate)

  • Regizor: Ang Lee
  • Actori: Mary Elizabeth Winstead, Will Smith, Clive Owen, Douglas Hodge, Benedict Wong,
  • Gen: Drama, SF, Actiune
  • Premii: niciun premiu, nicio nominalizare (la data publicarii)
  • Tara: SUA
  • Durata: 117 minute
  • Distribuitor: Ro Image

Formatul 3D+ HFR inseamna un format digital revolutionar cu o rata de 60 de cadre pe secunda – mai mult decat dublu fata de rata traditionala pe secunda a filmelor – ceea ce ofera spectatorului o experienta amplificata de imersie totala in formatul 3D. Cu 60 de imagini 3D proiectate pe secunda, derivate dintr-un master impecabil de 120 de cadre pe secunde, reda imaginile mai aproape de ochiul uman decat a fost posibil vreodata, aducand privitorul chiar in mijlocul actiunii.

Mai multe imagini inseamna mai multa profunzime, permitand, astfel, spectatorului sa vada si sa perceapa mult mai multe detalii intr-un cadru. Acest mix de performanta tehnologica si actiune aduce pe marele ecran viziunea intacta a spectacolului vizual creat de regizor. Astfel, progresul in naratiunea vizuala ofera spectatorilor cea mai fascinanta si mai captivanta experienta cinematografica din tot ce poate oferi o sala de cinema in acest moment.

„You made a person out of another person, then you sent me to kill him. You made a choice to do this to me.”

In filmul „Gemini Man” Will Smith interpreteaza un asasin de elita care are pe urmele lui un inamic de doua ori mai periculos decat el, pentru ca este o clona de-a lui, dar mult mai tanara.

Productia are premiera din 11 octombrie 2019 si este distribuit de RO Image 2000.
Vizionare trailer „Gemini: Conspiratia”

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail