Lansari filme, Stiri

Filmul ‘Ben-Hur’ a fost vazut in avanpremiera alaturi de vedete

Arena „Ben-Hur” a fost neincapatoare la avanpremiera filmului

Aseara, sala T IMAX de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni a fost locul de intalnire pentru cei peste 300 de invitati, care au vizionat in avanpremiera filmul “Ben-Hur”. La aceasta proiectie spectaculoasa au luat parte vedete precum Liviu Teodorescu, Simona Taranu, Monica Iagar, Raluca Stirbet, Ramona Solomon, Andrei Nourescu si Ralflo, alaturi de jurnalisti si bloggeri. Acestia au fost impresionati de cea mai noua versiune a povestii epice a lui Judah Ben-Hur, in viziunea regizorala a lui Timur Bekmambetov.

Filmul are la baza romanul din 1880 al lui Lew Wallace – „Ben-Hur: A Tale of the Christ” – avandu-l personaj central pe evreul Ben-Hur (Jack Huston), un print al Ierusalimului acuzat pe nedrept de tradare de fratele sau adoptat, Messala (Toby Kebbell), un ofiter in armata romana, si vandut ca sclav. Lipsit de titlul sau regal, despartit de familie si de prieteni, dar si de femeia (Nazanin Boniadi) pe care o iubeste, viata lui se transforma radical.

Dupa ani de zile petrecuti pe mare, ca sclav, Ben-Hur revine acasa cu gandul de a se razbuna pe cel care l-a distrus, dar gaseste, in schimb, mantuire. Povestea izbavirii sale se dezvolta in paralel cu cea a vietii si crucificarii lui Iisus, care se intampla sa predice in aceeasi regiune in care este obligat sa isi duca existenta si Ben-Hur.
In noua productie Paramount Pictures si Metro-Goldwyn-Mayer Pictures ii regasiti si pe indragitii actori Rodrigo Santoro si Morgan Freeman. Filmul „Ben-Hur” este regizat de Timur Bekmambetov, dupa un scenariu adaptat de Keith Clarke si John Ridley.

„Ben-Hur” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 19 august 2016, fiind distribuit in format 3D si IMAX 3D.

Vizionare trailer:

 

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail