Stiri, Televiziune

Filme de dragoste de Valentine’s Day la Diva

Filme romantice pe care sa nu le ratezi de Ziua Indragostitilor pe Diva

Petrece cea mai romantica perioada a anului alaturi de DIVA si urmareste Valentine’s Day la DIVA in perioada 14-16 februarie, de la 16:00. DIVA va propune un weekend cu filme dedicate iubirii, care sa va introduca in atmosfera romantica.

  • Pe 14 februarie sunt programate filmele: Meniu cu dragoste (Love on the Menu), Paris, vin si dragoste (Paris Wine & Romance, foto), Vacanta (The Holiday), Dragoste la Paris (Love Locks).

  • Pe 15 februarie vor rula filmele Nunta la podgorie (Valentine in the Vineyards, FOTO), Zilele indragostitilor (Valentines Again), Barbatul perfect (Perfect Man), Dragostea, desigur (Love Of Course).

  • 16 februarie aduce filmul Imbuteliat cu dragoste (Bottled with Love, FOTO) urmat de Iubirea prinde aripi (Love Takes Flight), Vacanta All Inclusive (Couples Retreat) si Petitor cu blanita (Love To the Rescue).

 

Filmul Imbuteliat cu dragoste (Bottled with Love), despre o fata care isi deschide inima si scrie o scrisoare, pe care o introduce intr-o sticla si o arunca in mare. Cateva luni mai tarziu, un barbat descopera scrisoarea din sticla si decide sa o caute. Din distributie fac parte: Bethany Joy Lenz, Andrew W. Walker si Kate Isaac.

In luna iubirii urmareste Valentine’s Day la DIVA, in perioada 14-16 februarie, cu patru filme romantice pe zi, incepand cu ora 16:00.

SURSA FOTO HallmarkChannel.com

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.