Stiri, Televiziune

Fear The Walking Dead: promo nou

AMC A DEZVALUIT UN NOU PROMO DE PE PLATOURILE DE FILMARE ALE „FEAR THE WALKING DEAD”

AMC a dezvaluit un promo nou-nout din culise de pe platourile de filmare ale “Fear the Walking Dead”, serialul pereche extrem de asteptat al dramei de succes “The Walking Dead” ce va avea premiera in luna august. Primul sezon al serialului va avea sase episoade de cate o ora. Al doilea sezon va avea premiera in 2016.

Clipul video poate fi vizionat mai jos:

“Fear the Walking Dead” ne duce inapoi la inceputurile apocalipsei zombi – in vremuri in care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, inainte ca cineva sa inteleaga exact ce se intampla, cand viata, asa cum toata lumea o cunostea, se schimba complet si se altera in feluri in care nimeni nu si-ar fi putut imagina vreodata.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producatorii executivi ai “Fear the Walking Dead” si David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios. Actiunea serialului se desfasoara in Los Angeles si ii are in distributie pe Kim Dickens in rolul lui Madison, Cliff Curtis in rolul lui Travis, Frank Dillane in rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey in rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez in rolul Lizei, Ruben Blades in rolul lui Daniel, Mercedes Mason in rolul Ofeliei si Lorenzo James Henrie in rolul lui Chris.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail