Lansari filme, Stiri

‘Fan’: premiera pe marile ecrane din 15 aprilie

13020050_10154025726108886_266684885_n„Fan used to chase Star before, now Star will chase the Fan!”

  • Regizor: Maneesh Sharma
  • Actori: Shah Rukh Khan, Waluscha de Sousa, Sayani Gupta, Shriya Pilgaonkar, Deepika Amin, Yogendra Tiku
  • Gen: Drama, Thriller

Premiera din Romania pentru filmul ‘Fan’ este programata in acelasi timp cu cea de la nivel global, o realizare BML Movie Entertainment in Romania. Cu starul Shah Rukh Khan in dublu rol principal, filmul este descris ca o combinatie intre thriiler, actiune si drama.

Cu multiple cronici pozitive, filmul relateaza povestea unui personaj care duce fanatismul pentru un idol dincolo de suportabil si face o obsesie din a-l cunoaste si vana. Gaurav Chandna (Shah Rukh Khanna) creste venerandu-l pe Aryan Khanna (Shah Rukh), un individ care a crescut in acelasi cartier, doar ca acesta a ajuns un mare star, cucerind Bombay si Bollywood. Gaurav ii mimeaza gesturile, il adora si are peretii camerei tapetati cu postere cu idolul sau. Dupa ce participa la un concurs de interpretare dedicat celor care pot personaliza vedete si castiga, vrea sa ajunga la cel pe care vrea sa il cunoasca de o viata, pentru a-i ura la multi ani. Doar ca nimic nu este simplu in aceasta misiune si odata refuzat transforma planul sau intr-unul periculos pentru el si cei din jurul sau.

Detalii interesante:

->> Pentru a avea infatisarea unui tnar de 20 de ani, Shah Rukh Khan a apelat la Greg Cannon, castigator a mai multor premii Oscar pentru reusita in machiaj – ‘The Curious Case of Benjamin Button’, ‘A Beautiful Mind’, ‘Bicentennial Man’, ‘Titanic’.

->> Trailerul filmului a fost cel mai placut pe youtube, dintre multele promo-uri lansate online de Bollywood

 ->>  Desi dispune in campania de promovare de un cantec devenit foarte popular curand, ‘Fan’ este primul film dupa o perioada foarte lunga care nu are momente muzicale.

 ->> Shah Rukh Khan este considerat foarte popular, numit astfel de mai multe motoare de cautare  (google, Wikipedia, BBC). Se pare ca este actorul cu cei mai multi fani la nivel mondial.
Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail