Noutati din lumea filmului, Stiri

Emilia Clarke si Sam Claflin se indragostesc in ‘Me Before You: Inainte sa te cunosc’

Afis Me Before YouAtractia contrastelor se manifesta puternic in filmul „Inainte sa te cunosc”

Me before you/ Inainte sa te cunosc” este o clasica poveste de dragoste care ne demonstreaza, inca o data, ca iubirea e spectaculoasa, neprevazuta si darama orice bariere. Filmul spune povestea lui Lou (Emilia Clarke), o tanara dintr-un orasel de provincie si a lui Will (Sam Claflin), un barbat de succes ajuns in scaunul cu rotile dupa un teribil accident. Cei doi se cunosc in momentul in care Will o angajeaza pe Lou ca infirmiera. Pentru a-i dovedi ca viata merita inca traita ea il poarta catre multe aventuri, molipsindu-l de pofta ei de viata.

Filmul „Me Before You / Inainte sa te cunosc” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 1 iulie 2016, in format 2D.

Dragostea care transforma

Will Traynor traia o viata plina, fara limite, era un aventurier, un bon viveur. Filmul, insa, il regaseste intr-un moment dificil, in care traieste asemenea unui sihastru: nu vrea sa vada pe nimeni, nu iese din casa si se limiteaza la cateva activitati de rutina. Acesta e efectul unui teribil accident care il imobilizeaza intr-un scaun cu rotile. Lou, in schimb, e la polul opus: o fata plina de viata, dar care nu a avut sansa vietii luxoase si pline pe care a trait-o Will inainte de accident. Cand intra pentru prima data pe poarta vilei familiei Traynor, Lou se simte ca pe domeniul unui castel, atat de spectaculos e totul pentru ea.

INAINTE SA TE CUNOSC

Emilia Clarke, cea care joaca rolul frumoasei Lou, spune: „Ce m-a atras la acest film sunt cuvintele lui Jojo Moyes (scenarista peliculei si autoarea romanului care sta la baza productiei). M-a prins de la prima pagina si sunt foarte entuziasmata sa dau viata unui personaj asa de fermecator, cinstit si care e britanic prin definitie”.

Sam Claffin, interpretul lui Will, afirma ca a fost la fel de atras de text ca Emilia. „Scriitura in sine era asa de frumoasa si sincera, iar subiectul a fost asa de bine si de provocator tratat, incat m-a prins instant.” Iar regizoarea Thea Sharrock completeaza: „Sa te indragostesti de cineva atat de puternic incat iti schimba complet viata, sa stii ca viata ta nu va mai fi niciodata la fel si apoi sa ai acea scanteie de ratiune ca poate nu vei putea fi cu acea persoana… asta mi se pare de o rara intensitate emotionala”.

ME BEFORE YOU INAINTE SA TE CUNOSC

Atractia contrastelor

„Am devenit o alta persoana datorita tie”, ii spune Lou lui Will. Fara sa stie prea bine ce isi doreste in viata, pasionala Lou lucreaza din greu ca sa-si ajute familia. „Louisa Clark este o fata vesela si prietenoasa”, spune actrita Emilia Clarke. Desi e foarte serioasa la locul de munca, ea ramane fara job si se vede nevoita sa accepte orice oferta. Asa ajunge ingrijitoare in casa lui Will Traynor. „Lou locuieste cu parintii, cu sora, bunicul si nepotul ei intr-o casa mica, intr-un orasel. Dar cum parintii si bunicul nu au locuri de munca, intreaga familie depinde de veniturile ei,” explica Thea Sharrock.

Cand da cu ochii de Will, isi da imediat seama ca energia vitala l-a parasit cu totul, ca, desi are doar 31 de ani, se simte ca un om batran, la sfarsitul vietii. „Will e un barbat care pare ca a fost peste tot si a vazut tot, in timp Lou e exact la polul opus”, spune Emilia Clarke. „Ea il abordeaza cu naivitate si sinceritate, dintr-o perspectiva care lui Will ii e cu totul straina, ceea ce il amuza. Si iata-l cum se trezeste ghidat catre viata de lumina autentica din spiritul acestei fete”.

emilia-clarke-sam-clafin-f541db65-8a26-43dd-ab9f-b19bbd90179c

Desi Will e complet resemnat, Lou e decisa sa ii reaprinda pofta de viata. Dar el se dovedeste un om extrem de rezistent, chiar si pentru o fata super-optimista ca Lou. „Inceputul lor e abraziv. Will era genul caruia ii placea sa se arunce din avioane, sa urce pe munti si sa faca orice ii trecea prin minte. Dar un accident l-a ingradit in scaunul cu rotile si acum se vede nevoit sa depinda de altii, asa ca renunta complet la lupta si la viata”, explica Jojo Moyes, autoarea romanului care sta la baza scenarului.

Pe masura ce Lou reuseste sa sparga cochilia in care sta ascuns Will, cei doi pornesc intr-o serie de mici expeditii al caror scop este sa ii arate lui ca viata e plina de surpriza. De la o simpla plimbare in jurul vilei familiei, pana la o cursa de cai sau un concert de muzica clasica, fiecare iesire le intareste prietenia, care, in curand se transforma in dragoste. Insa, lucrurile nu merg de la sine, mai ales ca in familia lui Lou apare un pretendent care nu e deloc fericit sa afle de existenta lui Will.

Vizionare trailer:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.