Lansari filme, Stiri

Dragonul Vrajit: animatie la cinema, premiera pe 1 decembrie

De 1 Decembrie, „Dragonul Vrajit” reuneste familiile la cinema

Jumatate dintre copiii din Romania petrec impreuna cu parintii doar o ora pe zi ceea ce, spun specialistii, le afecteaza dezvoltarea. De aceea, orice prilej de reunire a familiilor inseamna un castig pentru atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Agentia de comunicare PiArt Vision lanseaza campania „De 1 Decembrie reunim familiile la cinema” cu scopul de a le reaminti parintilor cat de important este pentru copii timpul petrecut in familie. Campania debuteaza cu proiectia in cinematografe a filmului de animatie „Dragonul Vrajit”, care va fi lansat in premiera in Romania in data de 1 Decembrie, in majoritatea cinematografelor din tara.

Filmul de animatie „Dragonul vrajit” prezinta povestea lui Nicky, un copil indraznet, care face parte dintr-o familie frumoasa si este fascinat de tatal sau, un adevarat model pe urmele caruia vrea sa calce. Daca fratele mai mare al lui Nicky a mostenit de la parintele sau puterea muschilor, forta eroului nostru consta in puterea mintii si in inima lui mare.

Asa ca nu sta prea mult pe ganduri atunci cand se pune problema sa accepte provocarea de a pleca in Padurea Magica, pentru a-l gasi pe Dragonul Vrajit. Iar atunci cand are nevoie mai mare de ajutor, Nicky are surpriza sa primeasca sprijin tocmai de la membrii familiei.

Filmul este distribuit de Empire Video Production.

Vizionare trailer:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.