Noutati din lumea filmului, Stiri

Doneaza o carte pentru biblioteca Beauty and the Beast

Doneaza o carte pentru biblioteca Beauty and the Beast

Doneaza o carte pentru biblioteca Beauty and the Beast

Un film bun poate sa inspire pentru o schimbare, iar ecranizarea basmului Frumoasa si Bestia nu este diferita.

Initiativa culturala Grand Cinema & More este a recrea Biblioteca Bestiei – doneaza o carte pentru a fi folosita unde este nevoie.

Odata cu premiera filmului Beauty and the Beast, cu Emma Watson si Dan Stevens in rolurile principale, in cafeneaua cinematografului va fi amplasata o biblioteca goala. Aceasta aminteste de biblioteca pe care Bestia i-o daruieste lui Belle.

Filmul Beauty and the Beasta – doneaza o carte

Vizitatorii mall-ului sunt invitati sa doneze o carte si sa umple rafturile bibliotecii. Odata completa, aceasta va fi donata. Cartile vor fi impartite in mai multe locatii din Dambovita. Aceastea sunt Scoala Gimnaziala Smaranda Dumitru Roman, Scoala Gimnaziala Ciocanesti si Liceul. Tehnologic Tartasesti.

Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director a declarat: „Ne bucuram cand reusim sa transformam un film pe care il asteptam de mult in prilejul unei campanii prin care sa oferim ceva unei comunitati. Sa facem acest lucru inspirati de Frumoasa si Bestia este entuziasmul copiilor din noi, etern fascinati de poveste, care multumeste adultul de astazi, decis sa faca ceva pentru cei din jur”.

Biblioteca Bestiei va fi amplasata in cafeneaua cinematografului incepand cu data de 17 martie. Va ramane deschisa donatorilor de carti atat timp cat filmul va rula in cinematograf.

Vizionare trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.