Noutati din lumea filmului, Stiri

Documentare pentru copii la IMAX

IMAX nu este doar formatul impresionant si revolutionar in care poti urmari cele mai noi blockbustere.

Salile T IMAX de la Cinema City reprezinta si locul ideal in care cei mici pot urmari documentare educative despre spatiul cosmic, despre mari, oceane, pasari sau animale pe cale de disparitie, avand parte de calatorii pline de emotie, imagini spectaculoase si informatii inedite.

O serie de astfel de documentare pot fi proiectate la cerere, pentru grupuri de minimum 50 persoane, in salile T IMAX de la Cinema City AFI Cotroceni si Shopping City Timisoara, fiind dublate in limba romana.

Profesorii pot beneficia si de materiale promotionale cu idei de activitati pentru copii, informatii despre spatiu, mediu si alte detalii specifice fiecarui documentar IMAX.

Mai multe detalii pot fi gasite pe www.cinemacity.ro/educational.

Documentare educative in format IMAX:

1. Statia Spatiala

O poveste a provocarilor si a triumfurilor, o excursie unica si o experienta inedita de invatare. Documentarul prezinta povestea Statiei Spatiale Internationale, un laborator in spatiu construit pentru studierea efectelor de lunga durata ale expunerii la gravitatie zero si primul pas necesar astronautilor pentru a se aventura spre Marte si alte planete.

Vizionare trailer:

2. Insula Lemurilor: Madagascar

Copiii vor fi incantati sa porneasca intr-o calatorie spectaculoasa in lumea indepartata si minunata a Madagascarului, afland povestea incredibila a celor mai mari exploratori ai naturii – lemurii, acum pe cale de disparitie. Documentarul prezinta eforturile oamenilor de stiinta pentru a ajuta aceste creaturi simpatice sa supravietuiasca in lumea moderna.

Vizionare trailer:

3. Nascuti pentru a fi liberi

Un documentar despre iubire, daruire si legatura remarcabila dintre oameni si animale, o adevarata aventura in padurile tropicale luxuriante din Borneo care prezinta povestea urangutanilor si a elefantilor orfani, dar si a oamenilor extraordinari care, prin faptul ca ii cresc, contribuie la salvarea acestor specii pe cale de disparitie.

Vizionare trailer:

4. Galapagos

Cei mici pot porni pe urmele lui Charles Darwin in calatoria sa istorica din Insulele Galapagos, unde vor afla mai multe despre diversitatea biologica si istoria geologica a locului, despre broastele testoase uriase, iguanele marine, cel mai mare rechin din lume, dar si despre peste 70 de specii de pasari.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.