Televiziune

Detectivele din L.A. – spin-off Bad Boys: din 11 mai in premiera la AXN

  “Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) – spin-off al francizei Bad Boys: Baieti rai intra in premiera pe AXN Romania din 11 mai

Drama de acțiune le are in rolurile principale pe Jessica Alba și Gabrielle Union si este produsa de Jerry Bruckheimer.

AXN aduce in premiera in Romania serialul “Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest), cu Jessica Alba (Sin City) si Gabrielle Union (Bad Boys II) in rolurile principale, din 11 mai, lunea, de la ora 22.00.

Din universul francizei de succes „Baieti rai” (Bad Boys), creata de Jerry Bruckheimer, drama de actiune „Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) urmareste povestea lui Sydney “Syd” Burnett (Gabrielle Union), pe care am vazut-o ultima oara distrugand un cartel de droguri din Miami in “Baieti rai II”.

Acum, Syd pare ca a lasat trecutul in urma si se concentreaza pe noua ei cariera – detectiv in cadrul politiei din Los Angeles. Cand Nancy McKenna (Jessica Alba), o mama cu un trecut la fel de complex, ii devine noua partenera, Syd se vede nevoita sa se confrunte cu modul in care stilul ei de a-si trai viata fara regrete ascunde secrete personale mult mai profunde.In timp ce pornesc pe urmele celor mai periculosi criminali din Los Angeles, ocolind uneori regulile, dar si amenzile de viteza, cele doua devin o forta de neoprit – atat pe strazile orasului, cat si una in viata celeilalte.

“Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) este produs de Jerry Bruckheimer Television, 2.0 Entertainment si Sony Pictures Television.

Cele doua protagoniste sunt si producatoare executive alaturi de Jerry Bruckheimer (Bad Boys), Jonathan Littman (franciza CSI), Kristie Anne Reed (Lucifer), Brandon Margolis (The Blacklist), Brandon Sonnier (The Blacklist), Pam Veasey (CSI:NY), Doug Belgrad (Peter Rabbit), Jeff Gaspin (To Tell the Truth), Jeff Morrone (Atomic Blonde) si Anton Cropper (Suits) – care a si regizat episodul pilot al serialului.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail