Televiziune

The Detail: un nou serial thriller la Diva

Din 24 aprilie la Diva incepe serialul dramatic The Detail 

Primul sezon din Detaliul are premiera in Romania marti, 24 aprilie, de la 22:00, in ziua premierei urmand a fi difuzate doua episoade, dupa care in fiecare marti se va putea urmari cate un episod

Detaliul este un serial fenomen care urmareste vietile profesionale si personale complicate a trei femei ambitioase, care lucreaza in departamentul de omucideri din cadrul Politiei Metropolitane.

Detectivul Jacqueline “Jack” Cooper (Shenae Grimes-Beech) este un detectiv incepator cu gandire libera, metode inovative de cercetare si o viata personala complicata, care ameninta sa o destabilizeze in orice moment. Mentorul ei, Detectivul Stevie Hall (Angela Griffin), este un expert in tehnici de interogare, datorita cunoasterii temenice a firii umane, ceea ce ii permite sa obtina informatii exacte de la suspecti si martori – chiar si atunci cand viata ei personala sta pe un butoi de pulbere.

Acestea sunt supravegheate de impunatoarea lor sefa, Inspectorul Sef Fiona Currie (Wendy Crewson), un lider absolut, ce lucreaza necontenit pentru siguranta cetatenilor.

 

In fiecare saptamana o noua crima isi asteapta rezolvarea si ramane la latitudinea acestor personaje feminine puternice si bine conturate sa gaseasca motivul si ucigasul in decorul urban.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.