Stiri, Televiziune

Seriale noi DreamWorks la Minimax – premiere de noiembrie

Desene animate noi la MInimax: din 11 noiembrie, in weekend, de la ora 09:30 sau, in reluare, de la 17:00, copiii isi pot da intalnire cu Regele  Julien, Motanul Incaltat, robotii si dinozaurii pe Minimax.

Celebrele personaje sunt protagonistele unuor noi seriale marca DreamWorks care, in timpul saptamanii vor fi difuzate de la 08:00, 17:00 si 21:00.

Desene animate noi la MInimax

Desene animate noi la MInimax

AMC Networks International – Europa Centrala si de Nord a incheiat un parteneriat de licenta cu NBCUniversal, oferindu-le abonatilor din regiune acces la o mare varietate de seriale de desene animate si productii pentru prescolari, marca NBCUniversal. Contractul multianual ofera canalelor din portofoliul AMC (ca Minimax si Jim Jam) continut exclusiv pentru urmatorii ani. 

Conform parteneriatului, postul pentru copii Minimax va difuza – in premiera – peste 700 de episoade de productii TV pentru cei mici, printre care:

  • Turbo FAST
  • Traiasca regele Julien/All hail king Julien
  • Mr. Peabody&Sherman
  • Peripetiile Motanului Incaltat/The Adventures of Puss in Boots
  • Dinotrux
  • seria dedicata Barbie: Barbie: Mariposa and the Fairy Princess, Barbie and her Sisters in a Puppy Adventure si Barbie – Video Game Hero

Pe langa noul continut Minimax, in urma acordului cu NBCUniversal, grila romaneasca a postului pentru prescolari JimJam va fi completata cu seriale clasice pentru acest public-tinta, ca „Make Way for Noddy” si „Say it with Noddy”, menite sa intareasca line-up-ul special Play & Learn/Joaca-te si invata.

Lansarea anuntat a fost sarbatorita de o gasca vesele de copii, in cadrul unui eveniment unde buna dispozitie a venit de la sine, cand personajul preferat a fost alaturi de micuti:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail