Lansari filme, Stiri

Death Wish: premiera pe marile ecrane din 9 martie

Bruce Willis revine pe marile ecrane in thrillerul „Death Wish. Razbunarea”

Soarta si furia sunt companioni periculosi si nestatornici. Nu le putem prezice sosirea si nu stim niciodata cat de mult ne indeparteaza sau ne apropie de adevarata noastra natura umana. Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) se afunda in furia sa inainte de a descoperi cine este exact: un om care cauta sa faca dreptate, in afara legii.

Filmul „Death Wish. Razbunarea” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 9 martie 2018.

Premisa dramatica a reinterpretarii filmului, imaginata de regizorul Eli Roth, face din „Death Wish” un film actual, care abordeaza teme precum crima, pedeapsa si puterea de a lupta.

Aceasta poveste a fost spusa prima data in 1972, de Brian Garfield, in romanul cu acelasi nume. In 1974 a aparut si prima adaptare realizata de Wendell Mayes, in care a jucat Charles Bronson. Pentru varianta noua, din 2018, scenaristul Joe Carnahan si regizorul Eli Roth au facut echipa cu Bruce Willis, unul dintre cei mai cunoscuti actori din filmele de actiune.

Povestea filmului Death Wish

Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) e un chirurg experimentat, care si-a facut o cariera din salvarea vietii oamenilor aflati in pragul mortii. Dar dupa ce sotia lui e ucisa, iar fiica lui intra in coma in urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotaraste sa-si foloseasca abilitatile lui unice pentru a deveni un razbunator care nu cunoaste indurarea.

Eli Roth regizorul filmului a completat: „Oamenii au aceasta fantezie de a fi justitiari, de a lupta impotriva criminalitatii. Acesta este si unul dintre motivele pentru care filmele cu super-eroi sunt atat de populare. E ideea ca oamenii obisnuiti au puterea de a se lupta cu raul”,

Vizionare trailer:

 

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail