Noutati din lumea filmului, Stiri

Daca nu iti place ‘Doua Lozuri’, Dragos Bucur iti da banii inapoi

Dragos Bucur, unul dintre actorii principali ai comediei ‘Doua Lozuri’ iti da banii inapoi dacă nu razi la ultimul lui film!

Maine, esti asteptat la Grand Cinema and More din complexul comercial Baneasa, la  proiectia comediei romanesti  “DouaLozuri”, de la 19:50. Cumpara bilet, intra in sala la vizionare, iar la final, daca nu esti multumit de ce ai vazut, actorul Dragos Bucur te asteapta la iesire si iti returneaza costul biletului. Desigur, doar daca nu ai ras pe saturate, lucru de care artistul este sigur.

Dupa succesul de box office cu Love Building, trio-ul compus din Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol se intorc in cinematografe cu o noua comedie, inspirata de piesa semnata de I.L. Caragiale, adaptata modern si cu gaguri autentice.

doua-lozuri-2

Trailerul comediei DOUA LOZURI suprinde perfect spiritul romanului fara bani. In stilul caracteristic, aflat la ananghie, romanul viseaza la un loz norocos si la un castig peste noapte, dar, cand il loveste norocul, nu stie cum sa reactioneze.

Povestea se invarte in jurul celor trei protagonisti, Sile, Dinel si Pompiliu ( Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol), care afla ca nu e de ajuns sa fii declarat castigator doar pentru ca ai toate numerele bifate pe bilet, ci e nevoie sa “suferi” pana ajungi milionar, asadar, vor trece printr-o serie de aventuri pentru a se putea prezenta la Loterie si a-si ridica premiul.

La “Doua Lozuri” razi sigur, nu risti nimic!”

Premiera filmului este pe 7 octombrie, iar distribuitorul este Ro Image.

Invitatia video e aici:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail