Lansari filme, Stiri

Creed 2: premiera pe marile ecrane din 23 noiembrie

„Creed II” – un nou film cu si despre box

Cu o distributie de invidiat, continuarea filmului de succes „Creed”, parte din celebra saga „Rocky”, ii readuce impreuna pe Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Dolph Lundgren si Wood Harris. De data aceasta, sub tutela lui Rocky Balboa, proaspat incoronatul campion la categoria semigrea Adonis Creed il infrunta pe Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago.

Dupa succesul fulminant al filmului „Creed”, lansat in 2015, care a strans peste 170 de milioane de dolari din incasari de box office in lumea intreaga, producatorii au decis ca e momentul pentru noi aventuri pe ringul de box si i-au atras in joc pe unii dintre cei mai buni actori ai momentului.

„Creed II” este un film despre drama de a nu putea scapa de propriul trecut si despre nevoia de a gasi un echilibru intre viata din ring si cea personala, mai ales cand ambele sunt pline de provocari. Ryan Coogler, care a regizat primul film „Creed”, se regaseste in echipa de productie ca producator executiv, de data aceasta regia apartinandu-i lui Steven Caple Jr.

In noua productie din saga Rocky ii veti regasi si pe Tessa Thompson, ca Bianca, Phylicia Rashad, ca Mary Anne, Wood Harris in rolul lui Tony „Little Duke” Burton si Andre Ward ca Danny „Stuntman” Wheeler. Singura mare aparitie noua din distributie este Florian „Big Nasty” Munteanu, in rolul lui Viktor Drago, al carui tata, Ivan Drago, este interpretat de Dolph Lundgren.

Pentru rolul din „Creed II”, Michael B. Jordan (Adonis Creed) s-a antrenat cu renumitul antrenor de box Patrice „Boogie” Harris. Jordan a luat legatura cu Harris pe Instagram, acesta din urma necrezand ca il cauta Jordan insusi.

Jordan si Munteanu, promotorul SuperKombat, s-au antrenat intens pentru meciurile din film, uneori nopti intregi. Una dintre cele mai emotionante scene de la filmari s-a petrecut chiar in mijlocul unui astfel de antrenament: extenuati, dupa trei saptamani de boxat, cei doi s-au imbratisat pe ring in aplauzele intregii echipe de productie.

Amuzant este ca porecla data de Munteanu lui Jordan a fost „Croseu de stanga / Left Hook”, care i-a venit in timp de filmau o scena de box in care Munteanu a uitat sa isi controleze muschii si i-a aplicat lui Jordan un croseu real de stanga. Coregrafia minutioasa de box a filmului este opera coordonatorului de cascadorii Danny Hernandez, impreuna cu Sylvester Stallone si regizorul Steven Caple Jr.

Munteanu a cautat sa obtina rolul lui Viktor trimitand echipei de productie trei casete facute de el, care i-au atras atentia lui Sylvester Stallone, care il stia pe boxer de pe YouTube. Masivul boxer care cantarea 113 kilograme a fost nevoit sa slabeasca 9 kilograme pentru acest rol, pentru a se potrivi mai bine cu Jordan.

Filmul „Creed II” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera in data de 23 noiembrie.

Vizionare trailer Creed 2:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail