Concurs

Concurs „X-Men: Days of Future Past”: o invitatie dubla la film (incheiat)

x_men__days_of_future_past___2014____retro_poster_by_camw1n-d7ahfne

Din 23 mai Odeon Film aduce pe marile ecrane o noua ecranizare din universul Marvel, mai exact, cel de-al saptelea capitol dedicat supereroilor din X-Men, la carma regizorala revenind Bryan Singer („X-Men”, „X2”, „X-Men: First Class”).

In anul 2023, mutantii sunt vanati si ucisi de Santinele programate sa reduca mutantii la extinctie. Profesorul XMagnetoWolverine si Storm gasesc un refugiu al mutantilor si incearca sa puna in aplicare un plan: sa calatoreasca in timp pentru a impiedica asasinatul care va declansa programul Santinelelor. Mizand pe puterile sale de regenerare, Wolverine se ofera voluntar sa revina in anul 1973 si sa incerce sa reuneasca echipa X-Men pentru a schimba viitorul tuturor.

Distributia aduce laolalta generatia tanara de mutanti impreauna cu cea veche, astfel ca ii vom urmari evoluand pe Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Anna Paquin, Ellen Page, Nicholas Hoult, Shawn Ashmore, Peter Dinklage, Ian McKellen si Patrick Stewart.

„X-Men: Days of Future Past” este, pentru mine, unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an.

Vino si urmareste la cinema cum timpul sufera mutatii pentru a indrepta in trecut greselile viitorului!

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga invitatia dubla, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

x-men-days-of-future-mcavoy-patrick-stewart-636-370

  • Trebuie sa devii fan AnzhelaMovies  prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la Odeon Film va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
  • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga invitatia dubla la ultimul film cu supereroi „X-Men:Days of Future Past”.

Invitatia este valabila exclusiv la cinematograful Hollywood Multiplex din cadrul Mall Vitan, incepand cu 26 mai, pana la sfarsitul lunii iunie.

Castigatorul afisat pe blog poate merge la film cu buletinul numai dupa ce a furnizat datele necesare si a primit email cu confirmarea faptului ca informatiile se afla la casa de bilete.

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este filmul tau preferat din seria X-Men?

Castigatorul va fi contactat duminica seara, pe 25 mai, prin email, urmand sa-mi trimita datele necesare validarii. Daca premiul nu este revendicat in intervalul mentionat in email, invitatia va fi redistribuita. 

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorul este Alina Gabriela.CASTIGATOR X-MEN

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail