Concurs

Concurs “White House Down”: trei invitatii la film (incheiat)

Poster 70-100-CS6.inddDin 19 iulie, InterComFilm aduce pe marile ecrane un film antrenant, unde tinta teroristilor devine Casa Alba!

În filmul Alertă de grad zero, al studiourilor Columbia Pictures, poliţistul John Cale (Channing Tatum) a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipă ce răspundea de protecţia preşedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx).

Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui  într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi.

Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de terorişti e pe cale să expire, numai Cale îşi mai poate salva fiica, preşedintele şi ţara.

Regizat de Roland Emmerich , cel care ne-a cucerit in „Independence Day”, speriat in „The Day After Tomorrow” sau dezamagit in „2012”, filmul „White House Down” promite sa mentina un flux continuu al andrenalinei. Contributia pentru actiune este garantata de prezenta scenaristului  James Platten Vanderbilt, cel care ne-a oferit productii ca „Zodiac”, „The Amazing Spider-Man” sau „The Losers”. Pentru a ne convinge de colaborarea energica dintre cei doi, trebuie sa urmarim filmul si sa dam un verdicat final. Asadar, va astept sa va inscrieti la concurs 🙂

Pentru a intra in competitie, garantandu-ti sansa de a castiga una din cele trei invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

WHITE HOUSE DOWN

 • Raspunde printr-un singur comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele trei  invitatii duble la “White House Down”. Invitatiile sunt valabile la Hollywood Multiplex si sunt valabile doar joi, 25 iulie conform programului intern al cinematografului. Castigatorii afisati pe blog pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca informatiile se afla la casa de bilete a cinematografului

Rog participantii sa se inscrie o singura data cu doar un comentariu !

Intrebarea este: Care este in opinia ta, cel mai bun film cu luare de ostatici (eventual prezidentiali) si de ce l-ai recomanda?

! Castigatorul va fi contactat marti 23 iulie prin mail, urmand sa-mi trimita datele de contact pana joi cel tarziu. Daca premiul nu este revendicat in intervalul mentionat, invitatia va fi redistribuita.

Va multumesc si va doresc mult succes!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Daniel Dragomir, Ichim Florin Ancuta si Dumitrache Cristian. Astept datele de contact pentru a le putea transmite distribuitorului. Mentionez ca invitatia este valabila doar joi 25 iulie, conform programului cinematografului.

castigatori

Vezi si...

20 Comments

 1. Ichim Dorin Cristian at  -  Răspunde

  „Cod rosu la Casa Alba” – Performanta de top din partea lui Morgan Freeman si ale lui Gerard Butler, adrenalina scenariului.

 2. Mada at  -  Răspunde

  „Avionul condamnatilor” – rasturnarile de situatii te lasa fara cuvinte, mai ale sin momentele in care ostaticii se transforma brustc in teroristi

 3. raluka at  -  Răspunde

  John Q – nu sunt ostatici prezidentiali, sunt simpli ostateci.. este povestea unui tata care nu stie cum sa-si salveze fiul; si ajunge sa faca o nebunie .. iar Denzel Washington in acest film este genial

 4. mihaela marin at  -  Răspunde

  teroare in paris –

 5. El_KaPpa at  -  Răspunde

  The Negotiator (1998) – două interpretări remarcabile Samuel L. Jackson și Kevin Spacey, psihologic, tensionat, inteligent și plin de răsturnări de situație.

 6. Ioana Cristina at  -  Răspunde

  Taken .. Liam Neeson interpreteaza perfect un rol greu, un tata care isi cauta fiica, fiica care a fost rapita in Paris .. nu se lasa, si face tot ce este posibil si imposibil pentru a o gasi

 7. Ichim Florina Ancuta at  -  Răspunde

  „Phantom” – echipajul rus a fost luat prizonier de o factiune a conducerii, tot echipaj rus. Filmul este fantastic in ideea in care sta la baza unor evenimente realiste, incident care ar fi putut duce la declansarea celui de al treilea razboi mondial.

 8. Dragomir Cristina at  -  Răspunde

  Trespass pentru ca imi place distribuitia!

 9. Daniel Dragomir at  -  Răspunde

  Rescue Dawn pentru ca are destul de multa actiune

 10. andreea at  -  Răspunde

  Argo, pentru ca am stat lipita de scaun si nici nu mi am dat seama cum a trecut timpul

 11. stefan at  -  Răspunde

  „Cod rosu la Casa Alba” pentru distributie

 12. Denisa Roxana7 at  -  Răspunde

  Taken cu siguranta, pentru ca are tot ce-i trebuie unui film de actiune,suspans,adrenalina,drama,acest film nu iti da voie sa pierzi nici o secunda,fiind foarte captivant, aa si era sa uit actorul principal Liam Neelson este foarte indragit de mine.

 13. IOSIF NIGEL at  -  Răspunde

  Taken cel mai bun lam vazut de doua ori a fost si e un film foarte bun actiune suspans si tot ce are nevoie un film merita vazut si un acotr foarte bun in rol principal Liam Neelson.

 14. dumitrache alina at  -  Răspunde

  Cod rosu la casa alba mia placut foarte mult de gerard butler un actor foarte bun si morgan freeman las recomanda tuturor persoanelor care le plac filmele de actiune are multa actiune si multa andrenalina

 15. DUMITRACHE MADALINA at  -  Răspunde

  Argo un film exceptional de nota 10 ,am urmarit filmu cu cea mai mare atentie si merita vazut

 16. dumitrache cristian at  -  Răspunde

  Teroare in istambul

 17. dumitrache marius at  -  Răspunde

  Parker mia placut foarte mult de le si felul in care joaca in filme

 18. tudor daniel at  -  Răspunde

  Greu de ucis multa actiune si andrenalina

 19. costin gina at  -  Răspunde

  Cod rosu la casa alba un film foarte bine regizat cu actori renumiti foarte buni si suspansa si andrenalina pe toata perioada filmului

 20. GEORGE33 Iulian at  -  Răspunde

  Argo are tot ce-i trebuie.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail