Concurs

Concurs „The Amazing Spider-Man 2”: trei invitatii duble la film (incheiat)

the_amazing_spider_man_2_poster_v1_by_francus321-d571r2tDin 2 mai InterCom Film a adus pe marile ecrane ultimul film care prezinta aventurile unuia dintre cei mai iubiti eroi Marvel- „Uimitorul Om-Paianjen 2„!

Continuand actiunea exact unde a fost incheiata in urma cu doi ani, il urmarim pe Peter Parker luptandu-se cu responsabilitatea de a fi eroul de care orasul are nevoie, incercand sa afle cateva detalii din trecutul ascuns de parintii sai care l-au parasit in casa matusii.

Rolul principal este interpretat de acelasi Andrew Garfield, distributia filmului fiind completata de Jamie Foxx („Law Abiding Citizen”, „The Soloist”, „Django Unchained” ), Emma Stone („Gangster Squad”, „Crazy Stupid Love”, „The Help”, „Easy A” ) si Dane DeHaan (The Place Beyond the Pines, „Chronicle”, „Metallica Through the Never”).

„The Amazing Spider-Man 2” te asteapta sa descoperi ce dusmani are de infruntat adolescentul care devine fara voia sa ultima speranta a orasului sau! Prins intre datoria fata de comunitate, iubirea pentru o fata de care a jurat sa nu se mai apropie in incercarea de a o proteja si umbrele unui trecut care il urmaresc, Peter Parker te asteapta la cinema!

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

the-amazing-spider-man-2-movie-wallpaper-14

 

  • Trebuie sa devii fan AnzhelaMovies  prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la InterCom Film va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
  • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele trei invitatii duble la aventura plina de adrenalina „The Amazing Spider-Man 2”

Invitatiile sunt valabile exclusiv la cinematograful Movieplex din cadrul Plaza Romania si sunt valabile in aceasta saptamana, respectiv in perioada 9 – 11 mai, conform programului intern al cinematografului. 

Castigatorii afisati pe blog pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit email cu confirmarea faptului ca informatiile se afla la casa de bilete.

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Cum se numeste actorul care interpreteaza rolul lui Peter Parker in filmul „The Amazing Spider-Man 2”?

1. Andrew Gower

2. Andrew Garcia

3. Andrew Garfield

!!!! Castigatorii vor fi contactati miercuri seara, pe 7 mai, prin email, urmand sa-mi trimita datele necesare validarii pana a doua zi, asa ca va rog sa aveti in vedere verificarea mail-urilor. Daca premiul nu este revendicat in intervalul mentionat, invitatia va fi redistribuita. 

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Vlad Rusanescu, Corina Nitescu, Ionut Daniel Butulan.

castigatori

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail