Concurs

Concurs „St. Vincent”/ „Sfantul Vincent”: o invitatie dubla la film (incheiat)

Sf. Vincent_afisCineforum, distribuitorul oficial al dramei „St. Vincent” te invita din 28 noiembrie  sa descoperi o poveste emotionanta, amuzanta uneori, dramatica adeseori, dar plina de invataminte si de momente reale despre oamenii de zi cu zi care ne schimba viata pentru totdeauna.

Maggie (Melissa McCarthy) este o mama singura care se muta intr-o noua casa in Brooklyn cu fiul ei in varsta de 12 ani, Oliver (Jaeden Lieberher). Fiind obligata sa lucreze peste program, ea nu are de ales decat sa-l lase pe Oliver in grija vecinului lor, Vincent (Bill Murray), un pensionar badaran, cu o inclinatie spre alcool si jocuri de noroc. Astfel, se naste o prietenie ciudata, in aceasta pereche improbabila. Impreuna cu o dansatoare erotica gravida numita Daka (Naomi Watts), Vincent il ia pe Oliver cu el peste tot unde se opreste de-a lungul unei zile – pista pentru curse, clubul de striptease, barul local. Vincent il ajuta pe Oliver sa creasca, in vreme ce Oliver incepe sa vada in Vincent ceva ce nimeni altcineva nu poate vedea: un om neinteles cu o inima buna

Distributia filmului este completata de  Bill Murray, Melissa McCarthy, Naomi Watts, Chris O’Dowd,Terrence Howard si Jaeden Lieberher.

„Love Thy Neighbor”

Raspunde corect la intrebarile de concurs si ai sansa sa castigi invitatia dubla la drama „St. Vincent”.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga invitatia dubla, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii Cineamator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la CineForum va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga invitatia dubla la „St. Vincent”. 

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza in Bucuresti si la cinematografele din tara (lista aici ), in perioada 15-18 decembrie, de luni pana joi, conform programului intern. Concursul se incheie pe data de 10 decembrie, cand voi anunta castigatorul sau castigatoarea. 

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este filmul care v-a emotionat cel mai mult?

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorul este  Covesan Cristina.

Vezi si...

9 Comments

 1. Madalina Cercel at  -  Răspunde

  P.S. I love you

 2. Cercel Sorin at  -  Răspunde

  12 ani de sclavie

 3. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Cel mai emotionant film mi s-a parut filmul”Mama India”,in caremama aceasta eroina,cu multi copii,ajunge sa spele rusinea familiei pricinuita de fiul sau iubit prin sentinta acordata propriului sau fiu,aceea de a-l ucide cu proprioa mina.Aceasta mama este cuprinsa de remuscari,si este nevoita sa faca acest lucru,ca sa opreasca faradelegile facute de catre acest fiu

 4. Valentin A. Popa at  -  Răspunde

  Hatchiko – A dog’s tale. De departe.

 5. Usurelu Andreea at  -  Răspunde

  August Rush 2007

 6. Adrian Lazar at  -  Răspunde

  Captain Phillips

 7. Unguras Crina at  -  Răspunde

  La vita e bella

 8. Covesan Cristina at  -  Răspunde

  the fault in our stars

 9. Daniel Manasescu at  -  Răspunde

  The Fault in Our Stars

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail