Concurs

Concurs online cinema: castiga invitatii duble la animatia „Elliot: o poveste de Craciun” (incheiat)

Concurs: castiga o invitatie dubla la animatia de sarbatori „Elliot: o poveste de Craciun”

Din 9 noiembrie RoImage te invita sa intri in atmosfera sarbatorilor de iarna urmarind o animatie de poveste!

Cand unul dintre renii lui Mos Craciun anunta brusc ca se pensioneaza, e nevoie urgenta sa i se gaseasca un inlocuitor! Desi e cel mai nepotrivit candidat, Elliot, ajutat de Hazel, prietena lui cea mai buna, e ferm hotarat sa dovedeasca lumii intregi ca el e “renul” care trebuie sa faca parte din echipa Mosului.Asadar, Elliot si Hazel o pornesc inspre Polul Nord, ca sa participe la probele din concurs, dar Hazel afla ca un mare dezastru pune in pericol Craciunul asa cum il stim cu totii. Dar asta nu e singura nenorocire, caci, intre timp, la ferma, o doamna diabolica pune in pericol vietile prietenilor lor. Iata cum Elliot e pus in fata celei mai dificile alegeri din viata unui calut ambitios, dar inimos: sa-si salveze prietenii, sau sa-si implineasca visul, si sa salveze Craciunul. Dar poate ca alegerea lui o sa fie mai simpla, fiindca, pana la urma, cei care indraznesc sa aiba visuri marete, isi gasesc si forta sa le faca sa devina realitate.

Filmul este regizat de Jennifer Westcott iar vocile pentru dublaj sunt asigurate de Ovidiu Tudorache, Alexandra Radu, Ionut Grama, Cristi Neacsu, Vlad Radescu, Gabi Costin, Tomi Cristin, Bianca Pena, Theodora Stancu, Gabriela Bobes si Cristi Balint.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Sa devii fan CineAmator prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la RoImage va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunzi printr-un comentariu la intrebarea de concurs. 

Invitatia este valabila exclusiv la cinematograful Grand Cinema & More Baneasa in perioada 12-18 noiembrie, conform programului intern al cinematografului. Biletele se ridica personal de castigatori de la sediul distribuitorului, dupa confimarea premiului (intre orele 10-17).

Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este animatia prefera pe care o poti urmari mereu de sarbatori, fara sa te plictisesti de ea?

Castigatorii vor fi alesi conform random.org si contactati duminica, 11  noiembrie, prin email, pentru a-mi trimite datele necesarii validarii. Daca raspunsul nu este primit in intervalul mentionat, premiile se vor redistribui. Succes!

Vizionare trailer:

Important: Participand la acest concurs iti dai acordul ca datele tale sa fie prelucrate de catre organizatorii acestuia.

UPDATE: Concurs incheiat. Castigatorii sunt MARIANA VELICU si MATEI FLORINA.

Vezi si...

11 Comments

 1. Marius eugen at  -  Răspunde

  Singur acasa

 2. Madalina Vulpe at  -  Răspunde

  Beauty and the beast

 3. Cristiana grigorie at  -  Răspunde

  O poveste de craciun

 4. Florina cristiana at  -  Răspunde

  Craciunul la castel

 5. Teodorescu Dumitru at  -  Răspunde

  Shreck 1 si 2

 6. Matei Florina at  -  Răspunde

  The Polar Express il vedem in fiecare an

 7. Nicolae Matei at  -  Răspunde

  Ice Age ne place tare tare

 8. Maria Grigore at  -  Răspunde

  The Grinch, este minunat

 9. Lazar Adrian at  -  Răspunde

  Este vorba de Ice Age

 10. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Christmas is here again

 11. Mariana Velicu at  -  Răspunde

  BEAUTY AND THE BEAST

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail