Concurs

Concurs „Escape From Planet Earth”: doua invitatii duble la film (incheiat)

Escape-from-planet-earth-dvd-cover-95Din 8 august RoImage aduce pe marile ecrane o animatie 3D plina de momente amuzante, caraghioase si cu personaje mereu puse pe sotii!

Totul incepe atunci cand un astronaut raspunde unui mesaj SOS venit din partea unor extraterestri de pe o planeta indepartata. Pe planeta Baab, astronautul Scorch Supernova (Brendan Fraser) este un erou national pentru populatia de extraterestri albastri. Maestru si amator de aventuri cu adrenalina, Scorch nu sta prea mult pe ganduri atunci cand sefa sa il informeaza ca s-a primit un semnal de ajutor si se aventureaza intr-o msiunue plina pe peripetii. Doar ca nu era pregatit si pentru o capcana….

Vocile personajelor sunt asigurate de Rob CorddryBrendan FraserSarah Jessica ParkerWilliam ShatnerJessica AlbaCraig RobinsonGeorge LopezJane Lync si Sofía Vergara, iar dublajul in limba romana de Damian Oancea, Tomi Cristin, Petrica Lupu, Eugen Cristea, Olimpia Malai,Vlad Corbeanu. 

Cel mai bine ascunse secrete ale Pamantului sunt pe cale sa fie aflate! Urmareste o aventura amuzanta in incercarea de a regasi drumul spre casa!

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Trebuie sa devii fan CineAmator  prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului aici. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la RoImage va asteapta sa vizitati si pagina lor pentru ultimele noutati in materie de filme!
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la filmul  „Escape From Planet Earth”. 

Invitatiile se inmaneaza personal si sunt valabile exclusiv la cinematograful Hollywood Multiplex din cadrul Mall Vitan, in perioada 08-21 august, conform programului intern al cinematografului.

 Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Care este animatia preferata pe care ai revedea-o oricand?

Castigatorii vor fi contactati joi, 7 august prin email, urmand sa stabilim unde ne vom intalni pentru inmanarea invitatiei. Success!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigarorii sunt Veronica Sima si Daniela P.

castigatori

Vezi si...

9 Comments

 1. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Animatia preferata pe care as revedea-o oricand este”Sta sa ploua cu chiftele3D”

 2. smarandache daniela at  -  Răspunde

  Animatia preferata pe care as revedea-o oricand este The Princess and the Frog.

 3. Oana Mosteanu at  -  Răspunde

  Planes: Fire & Rescue

 4. roxana at  -  Răspunde

  Eu merg pe Brave.

 5. popa roxana elisabeta at  -  Răspunde

  Una din animatiile preferate pe care as revedea-o cu placere este : Rapunzel

 6. alina gabriela at  -  Răspunde

  As revedea Ice Age

 7. Corina Elena at  -  Răspunde

  Brave as revedea cu mare placere

 8. Daniela P. at  -  Răspunde

  As revedea oricand „How To Train Your Dragon”.

 9. Veronica Sima at  -  Răspunde

  despicable me

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail