Concurs

Concurs „Closed Circuit”: invitatii la film (incheiat)

closed circuit conspiratia posterDin 11 octombrie RoImage distribuie pe marile ecrane un thriller politic in care confirmarea ca justitia este oarba vine ca o amenintare care va tine publicul ancorat in tensiune si dramatism.

Piata din Londra este ravasita de o explozie devastatoare. Un mandat international vaneaza vinovatul si este gasit un posibil suspect. Procesul secolului incepe, dar informatiile clasificate folosite de guvern atrag atentia avocatilor, in echipa carora este numita si Claudia Simmons-Howe (Rebecca Hall). Acesteia i se permite acces la dovezile secrete cu conditia sa nu intre in conversatii cu niciun alt membru al echipei.

O schimbare brusca il aduce in fata Claudiei pe avocatul Martin Rose (Eric Bana) si pe masura ce amandoi incep sa faca sapaturi, descopera o conspiratie pentru care nu sunt pregatiti.

Closed Circuit“ / „Conspiratia” aduce in atentia publicului un caz international de terorism in care sunt implicati doi fosti parteneri de viata care trebuie sa lase deoparte trecutul pentru a complota sa-si asigure supravietuirea. Loialitatea in ei insisi si in justitie este testata. 

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 • Raspunde corect printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la “Closed Circuit“.

628x471

!!!! Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu !

Intrebarea este: Pentru ce film inspirat dintr-o poveste adevarata, a colaborat actorul Eric Bana cu regizorul Steven Spielberg?

 1. Star Trek (2009)
 2. Hanna (2011)
 3. Munich (2005)

Invitatiile sunt valabile la cinematograful Hollywood Multiplex si se pot valida in termen de doua saptamani din momentul intrarii filmului in cinematografe, respectiv vineri 11 octombrie. Castigatorii afisati pe blog vor fi contactati prin email miercuri, 9 octombrie.

 

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Ivascu Iulian si Marian. Astept confirmaril din partea lor.

castigatori

Vezi si...

14 Comments

 1. Ioana Raluca Popescu at  -  Răspunde

  3.Munich (2005)

 2. Happy Ady at  -  Răspunde

  3.Munich (2005)

 3. ana-maria. s at  -  Răspunde

  3.Munich (2005)

 4. Ivascu Iulian at  -  Răspunde

  Munich (2005)

 5. iosif nigel at  -  Răspunde

  Munich(((((2005)

 6. Flore Daniel at  -  Răspunde

  3.Munich(2005)

 7. voicu laurentiu at  -  Răspunde

  Munich (2005)

 8. petre georgiana ecaterina at  -  Răspunde

  Munich (2005)

 9. Adriana Adriana M at  -  Răspunde

  Munich (2005)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail