Concurs

Concurs „Brick Mansions”: doua invitatii la film (incheiat)

brick-mansions-215158lDin 25 aprilie RoImage aduce pe marile ecrane ultimul proiect la care Paul Walker a participat, inainte de tragicul accident in care a pierit- „Brick Mansion” („Zona de Pericol”). Productia promite actiune, un film in care cascadoriile Parkour vor avea rolul principal!

Remake al productiei franceze din 2004 „District 13„, filmul il are ca regizor pe Camille Delamarre, dupa un scenariu semnat de vizionarul Luc Besson (Léon: The ProfessionalThe Fifth ElementThe Transporter, La Femme Nikita). 

Distributia filmului este completata de Paul Walker si David Belle, acestia fiind parteneri in lupta impotriva criminalitatii intr-un Detr0it distopic. Walker este politist sub acoperire si se impotriveste coruptiei, incercand sa tina sub control clanurile criminale care si-au facut un adapost printre cladirile abandonate, ascunse de restul orasului printr-un zid. RZA primeste rolul personajului negativ.

Pentru a intra in concurs, garantandu-ti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii duble, trebuie sa urmezi pasii
de mai jos:

M_001_bm_1590

 • Trebuie sa devii fan AnzhelaMovies  prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Daca deja ma urmariti si ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs. Prietenii de la RoImage va asteapta sa vizitati si sa apreciati si pagina lor.
 • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele doua invitatii duble la filmul „Brick Mansions”

Invitatiile sunt valabile exclusiv la cinematograful Hollywood Multiplex din cadrul Mall Vitan, in perioada 25 aprilie-8 mai si se inmaneaza personal.

Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.

Va multumesc pentru intelegere!

Intrebarea este: Ce actor apare atat in productia originala, cat si in remake?

Apreciez persoanele care dau de veste si celorlalti despre concursul de pe blog. Mai multi participanti, mai multe comentarii, mai multe pareri de dezbatut.

Castigatorii vor fi contactati miercuri seara, pe 23 aprilie, prin email, urmand sa stabilim locul unde ne vom intalni a doua zi pentru inmanarea invitatiei castigate.

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Pentru ca nu am putut face extragerea miercuri seara, am validat si raspunsurile primite astazi. Pentru participantul Flore Daniel am validat doar unul dintre cele doua raspunsuri (desi al doilea avea o mica greseala). Castigatorii sunt Rory Marin si Vlad, pe care ii rog sa-si verifice mailurile pentru a stabili ziua si locul unde ne vom intalni pentru inmanarea invitatiilor.

castigatori

 

Vezi si...

17 Comments

 1. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Actorul care apare în productia originală si remake se nuneste Paul Walker

 2. Ichim Dorin Cristian at  -  Răspunde

  David Belle

 3. Ichim Florina Ancuta at  -  Răspunde

  David Belle

 4. Iulia B. at  -  Răspunde

  David Belle apare in ambele productii (si originala, si remake)

 5. ioana alexandra at  -  Răspunde

  David Belle

 6. Flore Daniel at  -  Răspunde

  Paul Walker apare in productia originala Productia originala si remake îl are amîndouă pe David Bell

 7. Alexandru Ion at  -  Răspunde

  David Belle

 8. Andonie Radu Mircea at  -  Răspunde

  David Belle

 9. Alina Gabriela at  -  Răspunde

  David Belle

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.