Lansari filme, Stiri

„Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri” a fost vazut alaturi de vedete

Vedetele au urmarit in avanpremiera filmul de animatie „CLOPOTICA SI LEGENDA BESTIEI DE NICAIERI”

Liana Stanciu, Giulia Anghelescu, Ioana Ginghina, Giulia Nahmany, Kinga Varga, Laura Gruia, Monica Iagar, Simona Balanescu, Ana Maria Stanescu, Serban Copot si Alex Dima (PRO TV), alaturi de jurnalisti si bloggeri, au descoperit noile aventuri pline de emotie si umor ale micutelor zane din Valea Ielelor, urmarind in avanpremiera filmul Disney „Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri”.

Inainte de proiectia peliculei, copiii si-au aratat indemanarea participand la un atelier de origami, iar apoi au urmarit vrajiti momentul muzical al serii, cand artista Dalma Kovacs a interpretat melodia „Plutesc” de pe coloana sonora a filmului.

Filmul „TinkerBell and The Legend of the Neverbeast / Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 3 aprilie 2015, fiind proiectat in varianta 3D, dublata.

Sinopsis

Filmul „Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri” le poarta pe Clopotica si pe Zanele Disney intr-o aventura captivanta, plina de emotie si suspans. Fauna, amuzanta si talentata zana a animalelor, crede pasiune ca nu poti judeca o carte dupa coperta – sau un animal dupa colti – astfel ca se imprieteneste cu o creatura imensa si misterioasa cunoscuta drept Bestia de Nicaieri. In vreme ce Clopotica si prietenele sale nu sunt foarte convinse in legatura cu prezenta aceasta infricosatoare in Valea Ielelor, echipa de elita a Zanelor Protectoare pornesc o misiune de capturare a monstrului, inainte ca acesta sa le distruga casele. Fauna trebuie sa-si asculte instinctul si sa aiba incredere in inima ei, daca spera sa le aiba alaturi pe prietenele sale pentru a o salva pe Bestia de Nicaieri.

Galerie eveniment:

In versiunea dublata a filmului, vocile personajelor sunt date de actori romani, printre care: Aylin Cadir (Clopotica), Alexandra Badea (Fauna), Andreea Bibiri (Nyx) si Catalina Mustata (Regina Clarion).

Si pentru a va ajuta sa va faceti o idee, mai jos aveti secventa de deschidere a animatiei:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail