Noutati din lumea filmului, Stiri

Cinema City deschide primul cinematograf 3D in Deva

Cinema City a deschis la Deva primul cinematograf 3D din regiune si cel de-al 20-lea multiplex din tara

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, a inaugurat cel de-al 20-lea multiplex al companiei, in Shopping City Deva. Investitia totala intr-un astfel de multiplex, se situeaza, in general, in jurul sumei de 4-5 milioane de euro. Aceasta investitie nu este acoperita integral de Cinema City, o parte apartinand si dezvoltatorilor centrului comercial.

Cinema City Deva reprezinta o inovatie pe piata locala, fiind dotat cu cea mai moderna tehnologie si ridicandu-se la standardele cinematografelor din marile capitale ale lumii. Noul multiplex dispune de 6 sali, complet digitalizate, care insumeaza un total de 1087 de locuri.

Deschiderea de la Deva marcheaza totodata strategia de extindere a companiei in intreaga tara, Cinema City consolidandu-si astfel pozitia de lider de piata ca numar de cinematografe, numar de bilete vandute si inovatii in tehnologia din domeniu.

“Ramanem consecventi strategiei noastre de a le oferi iubitorilor de film entertainment de calitate, o experienta cinematografica deosebita si sali de cinema la cele mai noi standarde internationale. Acest efort este sustinut de intreaga echipa Cinema City si, dupa Deva, vom continua cu noi deschideri in perioada imediat urmatoare, in alte doua orase cheie ale tarii: Drobeta-Turnu Severin si Suceava” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Expansiunea retelei Cinema City in Romania continua astfel in luna octombrie a acestui an, in zona de vest a tarii in judetul Mehedinti, precum si in nordul tarii, in judetul Suceava. Multiplexul din Drobeta-Turnu Severin va fi amplasat in centrul comercial Severin Shopping Center si va dispune de 6 sali, iar multiplexul din Suceava va fi amplasat in centrul comercial Iulius Mall si va dispune de 8 sali.

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri in 14 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.In total, Cinema City opereaza 20 de multiplexuri, cu 184 de sali si 34.004 de locuri. Cineworld Group este prezent in 9 tari, detinand 211 multiplexuri cu mai mult de 1.958 de sali, dintre care 25 IMAX si 12 sali 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis in 1930 in Haifa, Israel, compania extinzandu-se in Europa Centrala in 1997, si intrand in Romania in 2007.

Sursa foto.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail