Noutati din lumea filmului, Stiri

Cine Globe lanseaza o gustare delicioasa in premiera pentru Romania

Dupa introducerea vinurilor Recas in meniul de la barul multiplex-ului, produse care pot fi achizitionate indiferent de biletul ales, Cine Globe completeaza meniul cu o gustare in premiera – Rainbow popcorn, disponibil doar in reteaua multiplexului.

Este o gustare delicioasa, un desert care le va aduce zambetul pe buze atat adultilor, cat si copiilor. Astfel, cei care adora combinatia inedita intre gustul dulce si cel sarat trebuie sa incerce si popcornul colorat, disponibil doar la Cine Globe. Pe lista produselor neconventionale disponibile la bar se numara diferite sortimente de Jelly Belly sau Crispers.

Cine Globe este un lant international de multiplex-uri, o retea fondata de un grup de profesionisti cu zeci de ani experienta in domeniile administratiei si proiectiei cinematografice.
Pe langa locatiile deschise in Europa (Romania si Bulgaria), compania are multiplex-uri si in Statele Unite, China si India. Totodata, compania este in curs de a-si consolida prezenta pe pietele din India, Bulgaria, Romania, China si America de Nord.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.