Stiri, Televiziune

„Chicago Fire”: sezonul 2 incepe la Diva, din 14 septembrie

Sezonul 2 al serialului Pompierii din Chicago are premiera luni, 14 septembrie, de la ora 21:00, cu doua episoade difuzate numai la DIVA!

La inceputul sezonului al doilea, Cazarma de pompieri 51 are membri noi. Dar aceasta nu este singura schimbare, deoarece reducerile de buget impun schimbarea regulilor, pentru ca statia de pompieri sa ramana in functiune. Pe teren apar probleme presante, nu in ultimul rand pentru Severide (Taylor Kinney), care este blocat intr-un subsol, cand o casa care arde se prabuseste. Colegii lui vor reusi, oare, sa il salveze la timp? Vom afla urmarind sezonul al doilea al serialului „Pompierii din Chicago, care are premiera numai la DIVA cu doua episoade difuzate luni, 14 septembrie, la ora 21:00.

Serialul „Pompierii din Chicago” urmareste vietile pompierilor, paramedicilor si pe ale membrilor echipei de salvare din cadrul Cazarmei de pompieri 51, din Chicago. Atunci cand apar situatii de criza, acesti oameni curajosi se arunca in cele mai periculoase situatii.

In serial mai apar Jesse Spencer, Taylor Kinney, Eamonn Walker, Monica Raymund, David Eigenberg si multi altii.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail