Lansari filme, Stiri

„Cars 3” a fost vazut in avanpremiera de vedete

Avanpremiera  animatiei „Masini 3” a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni.

La evenimentul de lansare au luat parte jurnalisti, bloggeri, parteneri si numeroase celebritati: Elena Gheorghe, Irina Margareta Nistor, Serban Copot, Adina Halas, Corina Danila (care si-a imprumutat din nou vocea personajului Sally), campioana olimpica Ana Maria Branza, Alice Nastase Buciuta, Vali Barbulescu, Simona si Rares Dragomir, BiBi, Andra Gogan, Dorin Chiotea, Livia Graur, Iulia Ionescu si Camelia Baltoi, Nono Semen, OLiX, Vitalie Cojocari, Daniel Nitoiu, George Vochin.

Despre film

Fulger McQueen se reintoarce pe marele ecran, in „Masini 3”. Atacat de o noua generatie de masini de curse rapide, legendarul McQueen este deodata eliminat din sportul pe care il iubeste. De-a lungul calatoriei sale din filmul „Masini 3”, Fulger McQueen se intersecteaza cu personaje noi si interesante, pe care regizorii au reusit cu maiestrie sa le aduca la viata.

De la antrenorul ambitios care este hotarat sa il ajute pe McQueen, pana la un grup de piloti legendari cu care Fabulosul Hudson Hornet a impartit soselele, personajele din „Masini 3” isi vor lasa cu siguranta amprenta pe marele ecran.

Animatia Disney „Cars 3 – Masini 3”are premiera din 16 iunie, distribuit de Forum Film Romania, in format 2D si 3D dublat.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail