Noutati din lumea filmului, Stiri

Captain America: Civil War – lider de incasari in saptamana premierei in Romania

Captain America: Civil War – lider de incasari in saptamana premierei in Romania

In primul weekend de la lansare, „Captain America: Civil War/ Razboi Civil” a inregistrat in Romania incasari record de aproape 500.000 de dolari americani si peste 87.000 de admisii, devenind astfel cel mai bun film Disney cu supereroi din 2016, cat si filmul Disney cu supereroi care are cele mai mari incasari la lansare din toate timpurile.

Comparand cifele de deschidere ale filmului ”Captain America: Razboi Civil” cu ale altor productii cu supereroi, acesta conduce in top dupa cum urmeaza: a depasit incasarile cu 247% fata de ”Captain America: Soldatul Iernii”, cu 188% fata de ”Iron Man 3”, cu 125% incasarile ”Avengers: Sub semnul lui Ultron”, preum si filmul ”Batman vs. Superman”, unde a inregistrat incasari mai mari cu 71%.

2016-05-05-1462415681-9859308-captainamerica

In noul film „Captain America: Razboi Civil” de la Marvel se produce o fractura intre Razbunatori, care are drept rezultat impartirea in doua tabere – una condusa de Steve Rogers si de dorinta sa ca Razbunatorii sa ramana liberi pentru a apara umanitatea fara amestecul guvernului, iar cealalta condusa de Tony Stark si decizia sa surprinzatoare de a sprijini coordonarea echipei de catre guvern. Sa faci un film de talia „Captain America: Civil War / Captain America: Razboi Civil” nu e deloc usor, mai ales ca fiecare spectator are propriile preferinte si asteptari de la atatia supereroi. Cat de greu a fost pentru producatori sa puna pe roate toata desfasurarea de forte si ce „scapari” sau momente amuzante au existat la filmari?

Schimbari de stil la unii dintre super eroi

Super eroul Hawkeye a trecut printr-o schimbare de stil vizibila, incepand cu armele sale: are acum un baston pentru luptele de aproape, iar celebrul sau arc e refacut pentru a fi tinut in mana stanga si e mai usor de folosit. In plus, acum super-eroul poarta o jacheta cu maneca lunga in locul vestei si revine, ca stil cromatic, la traditionala culoare purpurie.

Anthony Mackie e foarte incantat de imbunatatirile aduse costumului sau Falcon, in care se simte acum mult mai mult ca un Razbunator. La stima de sine crescuta contribuie, desigur, si rosul aprins de pe aripi.Cum Scarlet Witch e acum o Razbunatoare cu acte in regula, si costumului lui Elizabeth Olsen a suferit ceva transformari. Acum ea poarta un costum de super-eroina, din piele, si o haina care simbolizeaza miscarea rapida.Cat despre Ant-Man, si tinuta lui a fost un pic aranjata in noul film cu super eroi: un costum high tech, casca nu mai are cabluri, iar antenele se ivesc din partea de jos. In plus, regulatorul nu mai are buton de formare pe el.

captain-america-civil-war

Din distributia filmului fac parte: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd si Frank Grillo, cu William Hurt si Daniel Bruhl.

Anthony & Joe Russo sunt regizori, iar Kevin Feige este producator. Louis D’Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Patricia Whitcher, Nate Moore si Stan Lee sunt producatori executivi. Scenariul este scris de Christopher Markus & Stephen McFeely.

Filmul „Captain America: Civil War / Captain America: Razboi Civil” este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 6 mai 2016, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

Pe pagina de facebook a site-ului este un concurs in desfasurare, la care puteti castiga unul dintre cele cinci seturi cu cate 3 postere IMAX originale, oferite de Cinema City Romania si CineForum.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.