Lansari filme, Stiri

„Beauty and the Beast: Frumoasa si Bestia”: s-au pus in vanzare bilete la IMAX

„Frumoasa si Bestia” – un strop in plus de magie, doar in sala IMAX
-Biletele s-au pus deja in vanzare 

Anul acesta, povestea si personajele pe care publicul le stie si le iubeste revin la viata intr-o adaptare live-action spectaculoasa a celebrului film de animatie Disney „Frumoasa si Bestia”, printr-un regal cinematografic stralucitor – si unul cu atat mai impresionant in format IMAX 3D. Filmul reprezinta povestea calatoriei fantastice a tinerei si independentei eroine Belle, care e luata prizoniera de Bestie in castelul sau. In ciuda temerilor sale, ea se imprieteneste cu personalul fermecat al castelului si invata sa priveasca dincolo de chipul hidos al Bestiei, descoperind inima blanda a Printului captiv in interior.

Intregul film „Frumoasa si Bestia” este special formatat si prezentat in formatul extins IMAX 1.9:1, ceea ce inseamna ca spectatorii vor vedea cu 26% mai mult din incantatoarea poveste decat cei care vor viziona filmul pe un ecran standard.

Chiar si Bill Condon, regizorul filmului „Frumoasa si Bestia”, declara ca versiunea din sala IMAX l-a facut sa-si vada filmul intr-o lumina cu totul noua: „M-a facut sa ma simt ca si cum am fost din nou pe acel platou masiv pe care am filmat. Era urias, iar posibilitatea de a vedea cat mai mult din el imi da un sentiment nemaipomenit. Tot filmul este realizat pe moda veche. Poate am mers si in locatie o zi, dar mai tot filmul a fost realizat la Shepperton Studios, in modul in care ar fi facut si MGM la Hollywood in anii ’50. Am construit un sat intreg cu decoruri masive si scene imense interconectate. Spre exemplu, puteam merge din sala de mese a castelului pana la scarile de la intrare si in imensa sala de bal. Intr-adevar spectaculos. Si aceste lucruri pot fi vazute foarte clar in formatul IMAX.”

Cateva scene i s-au parut regizorului speciale si foarte potrivite pentru formatul IMAX: „Sala de bal, acea camera imensa plina de candelabre care sunt incredibil de sus si care incadreaza intotdeauna partea superioara a imaginii. Filmul este plin de scene frumoase care iti bucura privirea, iar asa ai ocazia sa vezi cat mai mult din ele, scena de bal fiind un exemplu foarte bun.”

Filmul „Frumoasa si Bestia” va avea premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil in format 3D (subtitrat si dublat) si IMAX 3D (subtitrat).

Biletele s-au pus deja in vanzare pe cinemacity.ro.

Vizionare trailer IMAX:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.