Stiri, Televiziune

AMC HD devine disponibil in grila UPC

Incepand din 30 octombrie 2018, programul postului AMC va fi introdus la calitate HD in grila UPC Romania

AMC HD se va regasi pe pozitia 117 in grila si va fi disponibil tuturor clientilor de televiziune digitala UPC. Una dintre cele mai populare si premiate marci din istoria televiziunii, AMC a debutat in Romania pe 5 noiembrie 2014. Un an mai tarziu (6 decembrie 2015), programul postului AMC era disponibil HD in toata Romania. Din august 2016, postul de televiziune are feed dedicat si difuzeaza continut unic pentru tara noastra, cu subtitrare in limba romana.

Anul acesta, pe AMC vedem 9 seriale in premiera, majoritatea productii proprii (marca AMC Studios), apreciate de critici si de fani:

  • „Fear the Walking Dead”
  • „The Terror”
  • „Into the Badlands”
  • „Humans”
  • „Better Call Saul”
  • „Stan Against Evil” (care va fi difuzat intr-un maraton de Halloween, pe 30 si 31 octombrie).
  • O alta productie originala proprie este si seria „Visionaries”, care include momentan documentarele „Istoria secreta a benzilor desenate” (dat in primavara pe post, axat pe oamenii, povestile si evenimentele care au transformat lumea benzilor desenate) si „James Cameron: Povestea stiintifico-fantasticului” (gazduit de celebrul regizor care a stat in spatele atator filme SF de succes si difuzata in vara aceasta).

Pentru 2019, AMC pregateste sezonul 2 din serialul-antologie „The Terror”, care se va axa pe un spirit amenintator, care bantuie o comunitate japonezo-americana in Al Doilea Razboi Mondial, povestea penduland intre California de Sud si Pacific. In plus, AMC a prelungit si serialele productie proprie „Fear the Walking Dead” si „Better Call Saul” cu un nou sezon, al cincilea.

UPC va adauga in grila din aceeasi data si postul TV Paprika HU (in pachetul Panonia, pe pozitia 763), care difuzeaza aceleasi emisiuni de succes ca feed-ul romanesc.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail