Stiri, Televiziune

Absentia: detalii despre serialul care va debuta la AXN

Toamna aceasta, Sony Pictures Television Networks, Europa Centrala, aduce un nou serial-thriller pe micile ecrane: Absenta (original: Absentia), o productie originala AXN.

Puteti urmari in premiera imagini din serial in spotul-teaser de promovare al productiei Absenta:

Responsabila pentru campania de promovare globala, echipa creativa Sony Pictures Television Networks din regiunea Europei Centrale a creat un tulburator clip de promovare a povestii lui Emily Bryne, agenta FBI disparuta in urma cu sase ani. Istorie pura a supravietuirii, serialul este o marturie in imagini a durerii pierderii memoriei si a personalitatii.

Conceptul spotului a fost creat de Peter Mihola, Head of Art & Creative Sony Pictures Television Networks Europa Centrala, iar clipul a fost filmat si produs intr-o locatie subacvatica din Budapesta, Ungaria. Spotul aduce la un loc efortul comun al Sony Pictures Global Network, PXL Pictures, Avidio System Kft. si al departamentul creativ al companiei, din Europa Centrala.

Nu doar echipa creativa ce semneaza campania de promovare globala a serialului face parte din regiunea Europei Centrale, ci si parte din distributia Absenta. Actrita principala, intepreta personajului Emily Bryne – Stana Katic, este o actrita canadiana-americana, cu origini sarbe si croate. In plus, serialul de zece episoade a fost filmat in intregime in Bulgaria, cu figuratie majoritar locala.

In timp ce urmareste unul dintre cei mai cunoscuti criminali in serie, agenta FBI Emily Bryne (Stana Katic) dispare fara urma si este declarata moarta. Sase ani mai tarziu, este gasita intr-o cabina in padure, abia supravietuind, fara vreo amintire despre ce i s-a intamplat. Odata ce se intoarce acasa, afla ca sotul sau (Patrick Heusinger) s-a recasatorit si fiul ei este acum crescut de alta femeie. Emily se trezeste in curand implicata intr-o noua serie de crime.

Premiera serialului Absenta este programata in Romania pentru toamna lui 2017.

Imagini pentru absentia 2017 tv series
Trivia de la filmarile spotului:

  • Filmarile s-au desfasurat noaptea, de la 10:00 pm la 5 am
  • Dublura Stanei pentru acest spot este o campioana europeana la scufundari
  • In ciuda temperaturii scazute a apei si a umiditatii crescute de la locatie, dublura a rezistat in apa cateva minute fara haine de neoprene
  • Pe coperta documentului vizibil in spot sunt ascunse cateva indicii
Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.