Lansari filme, Stiri

8 lucruri pe care nu le stiai despre comedia romantica „Love by Design” made in Romania

Comedia romantica „Love by Design” a intrat in cinematografe si isi asteapta spectatorii in sali pentru a descoperi o poveste autentica, sincera, un film-motiv dedicat in care Romania devine suport pentru o poveste rustica cu accente glamour. Cronica poate fi consultata aici. Va prezint mai jos opt lucruri mai putin stiute despre productia amintita, lucruri trivia care incanta”:

  • Numele Danielle, al protagonistei jucate de actrita Giulia Nahmany, a fost inspirat de mama Giuliei, pe care o chema Daniela.

  • Pentru rolul Vivien Thompson, redactorul-sef al celebrei reviste de moda „Beguile” din New York si sefa pretentioasa si egoista a lui Danielle, producatorii le-au mai avut in vedere si pe actritele Kim Catrall si Minnie Driver.

descărcare

  • Cand a aflat ca Jane Seymour a acceptat rolul lui Vivien, Giulia era in China. „Nu o sa uit niciodata cum am inceput sa dansez prin camera de hotel tipand «We’ve got Jane Seymour!»”, isi aminteste ea.

  • Actorul britanic David Lipper venise in Romania sa predea actorie, el ajutand-o si pe Giulia sa se pregateasca pentru rolul din film. „Nu voiam ca eu sa ajung acolo, la filmari, sa joc in fata lui Jane Seymour sau a lui David Oakes sau in fata oricaruia dintre actori, si sa nu stiu ce trebuie sa fac. Nu voiam sa astepte nimeni dupa mine. Voiam sa dovedesc ca pot face acest lucru si ca nu ma balbii”, a marturisit Giulia.

  • Michael Damian este cunoscut publicului roman cu precadere ca actor in rolul Danny Romalotti „Tanar si nelinistit”. Insa el a regizat mai multe filme („Flicka: Country Pride”, „Flicka 2”, „A Princess for Christmas” sau „The Sweeter Side of Life”), iar Ela Prodan, care joaca rolul Sofiei, verisoara lui Danielle, spune ca este un regizor minunat: „Michael ne-a lasat foarte mult liberi, sa cream, sa improvizam, sa fim noi insine.”

  • Pentru actorul britanic David Oakes prima zi de filmare s-a incheiat cu scena mesei din familia lui Danielle Luca. „De la inceput a fost o atmosfera placuta, iar David a inceput sa faca glume, spunand apoi ca deja se poarta ca si cand ar fi la el acasa, desi aterizase la Bucuresti cu doar o zi in urma”, isi aminteste Manuela Ciucur, care joaca rolul mamei lui Danielle.

  • Publicului american, care a vizionat „Love by Design” la Newport Beach Film Festival 2014, nu i-a venit sa creada ca filmul a fost turnat in Romania, on location. Vorbind despre perioada de filmari din Transilvania, Giulia spune: „Romania este superba si am vrut sa scoatem in evidenta partea frumoasa a tarii noastre. In SUA totul este fabricat, green screen, realizat in post-productie, astfel ca spectatorii americani au fost uimiti sa afle ca acele locuri chiar exista.”

  • In cadrul sesiunii de Q&A care a avut loc dupa evenimentul de lansare a filmului, Giulia a dezvaluit ca va exista o continuare a filmului, un „Love by Design 2”.

Din distributia filmului mai fac parte Olivia Hallinan, Ela Prodan, Manuela Ciucur, Alexandra Weaver, David Lipper, Silvia Nastase si Gavril Candea.

Trailerul filmului:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.