Stiri, Televiziune

3 seriale noi in premiera la FilmBox Romania

Toamna premierelor la canalele FilmBox incepe cu 3 seriale de exceptie, cu distributii demne de Oscar

In septembrie, 3 seriale de exceptie au premiera la canalele FilmBox

 

  • Pe FilmBox Premium, joi, 7 septembrie, incepe „Curtea cu meri” („Apple Tree yard”), un serial thriller psihologic, incarcat cu tensiune, bazat pe opera cu acelasi nume a renumitei scriitoare Louise Doughty. Mini-seria in 4 parti se concentreaza pe personajul Yvonnei Carmichael, om de stiinta cu o viata ideala. Aventura pasionala pe care Yvonne o va incepe insa pe neaspteptate, cu un strain misterios, interpretat de Ben Chaplin, va distruge echilibrul vietii sale linistite si o va aduce in fata justitiei, suspectata de crima. Dincolo de firul actiunii, serialul, cotat de criticii rottentomatoes.com cu un rating perfect de 100%, ascunde si o poveste despre sexualitate si cunoastere de sine. Serialul, descris de critici ca „genial” (The Times), va fi difuzat in fiecare joi, de la 21:00.

  • Nu te teme” („Modus” – 2015) este cea de-a doua premiera a lunii, la FilmBox Premium. Serialul, in 8 episoade, este un thriller politist bazat pe opera Annei Holt, fost ministru de de Justitie al Norvegiei. Actiunea incepe cu uciderea unei preotese si, in mod inedit, cu dezvaluirea numelui ucigasului inca din primul episod. Scena dupa scena, serialul se transforma intr-o analiza profunda a unor personaje complexe in frunte cu Inger Johanne Vik. Ea este potagonista, profiler al FBI, dar si mama a unei fetite autiste care este martora a unei crime. Primul sezon al seriei incepe la FilmBox Premium, pe 12 septembrie, incepand cu ora 21:00, iar pentru al doilea sezon fanii se vor bucura sa stie ca unul dintre numele mari din distributie este cel al lui Kim Catrall, pe care o cunoastem ca Samantha Jones din popularul serial „Sex and the city”.

  • De asemenea, FilmBox Extra HD va difuza, in fiecare duminica, de la ora 16:00, o mini-serie surpriza, productie germana a anului 2017. „Einstein” este cea de-a treia premiera a lunii. De-a lungul celor 10 episoade il urmarim pe Felix Winterberg (Tom Beck), stra-stra-nepotul marelui Albert Einstein. Felix este la randul lui un geniu al fizicii, implicat in proiecte stiintifice revolutionare, pe care incearca sa le duca la bun sfarsit inainte sa moara. Diagnosticat cu o boala incurabila, cel mai probabil Felix nu va apuca cea de-a 40 aniversare.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail