Festivaluri de film, Stiri

Zombies de la Noaptea Devoratorilor de Publicitate atacă sălile de cinema şi Centrul Vechi

download (1) S-a lansat spotul de promovare pentru Noaptea Devoratorilor 2013 şi site-ul devoratori.ro.

“Gândul din spatele acestui spot şi a platformei online a fost să transformăm cât mai mulţi oameni în devoratori, aşa că ne-am poziţionat comod în sala de la Cinema Patria într-o duminică oarecare, dar nu oricum, ci transformaţi în zombies. Reacţiile nu au întârziat să apară, noi am filmat întreaga întâmplare transformând-o în spotul de promovare NDP 2013″, au spus organizatorii.

După experimentul de la Cinema Patria, a urmat o plimbare în Centrul Vechi, unde s-au cules şi mai multe reacţii. „Conceptul Zombies a pornit de la observaţia că, atunci când eşti realmente pasionat de ceva, undeva la limita obsesiei, acel ceva devine un fel de pradă, pe care o urmăreşti până când nu mai are nicio şansă de scăpare. Comparaţia între pasionaţii de spoturi şi zombies a venit cumva natural: – ambele sunt „creaturi ale nopţii” care vânează obsesiv singurele lucruri care îi interesează. În fiecare pasionat de publicitate există nişte monştri devoratori de tot ce este interesant, actual şi out of the ordinary. Noaptea Devoratorilor de Publicitate este reuniunea anuală a acestor creaturi.” – Bogdan Ivaşcu, Senior Account Manager Tempo Advertising.

Spot promovare:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cZOYtf9Pd3M&w=560&h=315

¤ Accesul la eveniment se face începând cu ora 20:00. Programul evenimentului este următorul:

  • 20:30 – 21:15 Live DJ Mongol
  • 21:15 – 21:45 Stand Up Comedy – Mihai Bobonete
  • 22:00 – 23:20 / 23:40 – 01:00 / 01:20 – 02:40 / 03:00 – 04:20 Proiecţie spoturi
  • 20:00 – 4:00 Expoziţie Ortaku
  • 20:00 – 04:00 Happening-uri surpriză

Biletele sunt disponibile pe site-ul www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în Magazinele Germanos.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.