Lansari filme, Stiri

Tomb Raider. Începutul: filmul a fost vizionat de blogger si vedete

Invitatii la avanpremiera ”Tomb Raider. Inceputul” au participat la vizionarea de presa si au facut cunostinta cu neinfricata Lara Croft

Avanpremiera speciala a filmului „Tomb Raider. Inceputul” – cel mai nou film distribuit in tara noastra de Forum Film Romania – a avut loc in sala T IMAX de la Cinema City din AFI Cotroceni.

La evenimentul de lansare au luat parte jurnalisti si bloggeri, precum si vedetele Irina Margareta Nistor, Magda Palimariu, Daniel Nitoiu, Nicoleta Nuca, Ionut Bodonea, Dorin Chiotea, Andrei Stefan, Alice Nastase-Buciuta, Aureliu si Elena Surulescu.


Cronica filmului Lara Croft Tomb Raider aici.

Alicia Vikander, originara din Suedia a fost foarte entuziasmata sa lucreze alaturi de regizorul scandinav Uthaug. “Am vazut multe dintre filmele sale si cred ca este un om grozav, foarte talentat. Pasiunea sa si povestile lui aduc un plus de emotie oricarui film. Am fost foarte incantata sa lucrez cu el pentru ca stiam ca are abilitatea de a face publicul sa se conecteze la nivel emotional cu ceea ce vad pe marele ecran.

Filmul „Tomb Raider. Inceputul” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 16 martie 2018, in format 3D, IMAX 3D si 4DX 3D.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail