Televiziune

The Good Doctor si Absentia – sezoane noi in premiera pe AXN Romania

Sezoane noi din Doctorul cel bun (The Good Doctor) si Absenta (Absentia), din 3 septembrie, la AXN

Inceputul lunii septembrie aduce noi povesti emotionante odata cu premiera celor mai noi sezoane din serialele Doctorul cel bun (The Good Doctor) si Absenta (Absentia) pe AXN.

  • Incepand de astazi, in fiecare joi seara, de la ora 22.00, telespectatorii vor putea trai alaturi de doctorul Shaun Murphy (Freddie Highmore) reusitele din sala de operatii, bucuria unei vieti salvate, dar si emotiile si reactiile pe care personajul atat de indragit le va experimenta in timp ce exploreaza pentru prima data lumea complicata a intalnirilor romantice si a relatiilor de dragoste.

  • De la ora 23.00, povestea lui Emily Byrne (Stana Katic) continua in sezonul trei din Absenta. Lucrurile par ca se aseaza in sfarsit in viata eroinei care nu se lasa infranta, insa unul din cazurile lui Nick (Patrick Heusinger) ameninta linistea si viata familiei pe care aceasta incearca cu disperare sa o tina unita. Cu ajutorul unor noi personaje, Rowena Kincade (Josette Simon) si Colin Dawkins (Geoff Bell) a caror agenda este inca neclara, fosta agenta FBI porneste intr-o calatorie care o va testa mai mult ca niciodata. Insa, la finalul careia va invata din nou sa aiba incredere, sa iubeasca si, intr-un final, sa realizeze care este cu adevarat locul si rolul ei, dupa toate incercarile prin care a trecut.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.